Fundaţia "Dinu Patriciu" oferă 100 de burse de 15.000 de dolari pe an prin programul "Orizonturi deschise"

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Orizonturi deschise se adreseaza acelor tineri care doresc sa-si desavarseasca formatia intelectuala si profesionala prin programe de master sau doctorat in universitati prestigioase ale lumii, dar care, din motive financiare, nu isi pot duce singuri visul la indeplinire.

Fundatia Dinu Patriciu vine in intampinarea acestor tineri prin cele 100 de burse in valoare de 15.000 USD pe an, atribuite pe intreaga durata a programului masteral/doctoral, si in masura sa acopere total sau numai partial cheltuielile de scolarizare si de subzistenta implicate de formatia respectiva.

In cazul in care bursa nu acopera cheltuielile implicate de programul de studii superioare in care candidatul a fost acceptat, Fundatia Dinu Patriciu va facilita solicitantului obtinerea unor credite ieftine menite sa acopere restul cheltuielilor.

Sunt asadar eligibili acei tineri, cetateni romani, care au absolvit deja o facultate/un program de master (pentru cei inscrisi la doctorat) si care au fost deja acceptati intr-un program masteral/doctoral la o universitate straina de prestigiu.

Programul "Orizonturi deschise" nu finanteaza mobilitati intre universitati partenere, ci numai programe integrale de studii. Avand in vedere ca obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui prin sustinerea tinerilor la cresterea nivelului de educatie si excelenta din societatea romaneasca, beneficiarii burselor "Orizonturi deschide" se angajeaza sa se intoarca in tara dupa terminarea programului de master/doctorat pentru o durata de timp cel putin egala cu cea a formatiei urmate, in caz contrar urmand a returna contravaloarea bursei.

Data limita: 15 iunie 2008

Pentru orice lamurire suplimentara, va rugam sa nu ezitati sa va adresati reprezentantilor Fundatiei Dinu Patriciu la numarul de telefon 0800 080 400 (apel gratuit) intre orele 9.00 si 18.00 sau pe adresa de e-mail orizonturi.deschise@fundatiadinupatriciu.ro.

No comments: