Au inceput inscrierile la Tabara Foto Busteni 2007!

Unde: La munte, la Busteni
Cine: Fotografii cei mai tari, selectati prin concurs national
Ce: Tabara de fotografie
Cand: 14-16 decembrie 2007

Tema de lucru: Personalitatea unica a Orasului Busteni (aspecte turistice, sociale, economice sau umane.) Numarul participantilor: 10 fotografi amatori sau profesionisti, dar sa fie talentati.


Pana pe 11 decembrie fotografii mai putin sedentari, mai putin fitzosi si carora le pasa de ce se intampla in jurul lor, sunt asteptati sa se inscrie la concursul pentru participarea la Tabara Foto Busteni 2007.


Mecanismul de inscriere este foarte simplu: trimiti maxim 5 imagini reprezentative pentru stilul propriu (vezi regulamentul de participare) la adresa de email tabara@fotografa.ro pana la data de 11 decembrie 2007.

Fotografiile realizate in cadrul taberei vor participa la un concurs de fotografie (prin videoproiectie) organizat in data de 16 decembrie 2007, la Casa de Cultura Busteni.

Se acorda urmatoarele premii:
premiul I – 500 Euro
premiul II – 200 Euro
premiul III – 100 Euro

Tabara de fotografie Busteni 2007 este organizata de Fotografa.ro impreuna cu Consiliul Local si Primaria Orasului Busteni. Regulamentul de participare poate fi accesat la pe situl fotografa , sectiunea Tabara Creatie

No comments: