U comment I follow sau cum să obţii mai mulţi vizitatori pentru blog

Am văzut pe mai multe bloguri din afară îndemnuri la campania "U comment I follow". Mai nou, văd că şi prin RO începe să înroleze mai mulţi adepţi. Unul din acestea este blogul lui Dany, proaspăt câştigător al unui concurs organizat de Buddha, care îi oferă şi un review cu sfaturi pentru AdSense optimization, pe care vi le recomand şi vouă. Un alt blog cu acelaşi principiu de "U comment I follow" este grupa 1408 , ei fiind mai jmekeri cu "Nofollow free" campaign.


"U comment I follow" este o modalitate de a stimula interacţiunea dintre bloggeri. Comentariile vizitatorilor şi, ceea ce e mai important, linkurile lor, sunt indexate de Google, aducân mai mulţi vizitatori. Ideea e că trebuie să aveţi cel puţin 10 comentarii pe un blog pentru a putea fi indexat, ceea ce nu e chiar atât de mult.

Pentru a beneficia de acest tip de indexare faceţi următoarele: pe Wordpress îi puteţi băga un plugin special pe care îl găsiţi la un simplu search pe Google. Dintre multele variante, mie mi-a plăcut aceasta
Pentru cei cu blogul pe Blogspot, e un pic mai complicat. Vă logaţi la voi pe contul blogger. Click pe Dashbord (Tablou de bord) şi apoi pe Layout (Aspect). Mergeţi apoi la Template (Şablon) şi de acolo la Edit Html (Editaţi Html) . Acum urmează partea importantă: chiar deasupra casetei cu codul Html găsiţi Expand Widgets (Extindeţi şabloanele control) pe are trebuie să îl bifaţi, asta nu înainte de a descărca şablonul complet în format XML pentru a anula mai apoi modificările în caz că vă răzgândiţi. Acum, daţi un search în interiorul şablonului pentru "nofollow", fie cu Edit>Find sau cu "Ctrl-F". Veţi ajune la un "rel='nofollow'" pe care trebuie să îl ştergeţi şi să salvaţi şablonul.

Enjoy!

Add to Technorati Favorites



No comments: