Eurovision 2008 în Republica Moldova între fete cu fuste scurte şi Radio 21

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Catrina Eurovision 2008 mdro.blogspot.com

Cine e tipa din imagine? E Catrina. Cine e Catrina, nu ştiu nici eu mai mult decât scrie pe posterul de sus afişat prin câteva locuri publice în Chişinău. Vine din Europa şi vrea să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2008. De ce? Uite d-aia, Inessa Stratulat şi Cătălin Josan vor să reprezinte România, aşa cum vă anunţam săptămâna trecută, deşi nişte agenţii de presă din Republica Moldova au dat ştirea abia azi (sic!), păi, Catrina vrea să reprezinte Republica Moldova:D.

Şi ce dacă e blondă, urâtă şi îşi dezgoleşte cracii mai mult că trebuie decât că ar avea de ce. Nu contează nici că are vocea asemănătoare unui mix nefericit între Morandi şi Cătălin Crişan, ea vrea să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2008 şi gata!!! Mă mir cum de Voronin nu i-a decernat niciun ordin nimic. Da' mai are timp...

Tot de Eurovision 2008 mi-a fost dat să aud atunci când mi-am pus timpanele întru ascultare de radio, mai exact Radio 21, cel din Chişinău, unde se pare că în fiecare zi există piese difuzate-promovate în calitatea lor de participante în selecţia naţională Eurovision 2008 din Republica Moldova.

A propos de posturile de radio republicomoldovene. Dacă vrei să mori de râs nu trebuie decât să asculţi 5 minute un DJ de pe la Kiss FM, Radio 21, sau Pro FM din Chişinău. Deşi au ifose de pronunţare dâmboviţeană, exprimarea e la pământ. O perlă pe care am auzit-o azi a fost scoasă de o DJ de la Pro FM care povestea cu entuziasm de Bob Sinclaire (pronunţând Sin-cler, cu accentul pe prima silabă) şi de, atenţie!, "un cotei" din videoclipul respectivului. Un "cotei" LOL!!!

Şi un ultim detaliu referitor la radiosfera de prin Chişinău, unul din posturi, Fresh FM parcă, are jingle-ul principal furat de la Naţional FM, cel din Bucureşti. Atât.


2 comments:

Tix said...

naspeta

INconstantIN said...

Naspeta rau, iti dai seama cu arata in realitate dupa o noapte de "evolutii" pe si, mai ales, sub scena?