Scandalul Traian Băsescu versus Norica Nicolai: misoginism politic, amantele lui Teodor Meleşcanu şi spionaj în Republica Moldova şi RusiaCă tot se plânge DORina că recenta declaraţie a Noricăi Nicolai în care aceasta îl acuză pe Băsescu de "misoginism politic" i-a zgârâiat urechile şi i-a poluat ochii (ce să mai, ditamai poluţia a avut, sărmana:D), mi-am adus aminte de un articol interesant referitor la aceeaşi Norica Nicolai întitulat "Problemele Noricăi Nicolai pe relaţia PNL-Chişinău-Moscova".


În luna septembrie a anului 2007, mai multe documente secrete "scurse" din fisierele SRI in presa reliefau o legatura dubioasa, operata pe sest, intre PNL - Alianta “Moldova Noastra” de la Chisinau - si Partidul Edinaia Rossia, formatiunea de guvernamant a presedintelui Vladimir Putin. Cativa jurnalisti de investigatii si Civic Media au demonstrat ca aceste contacte au fost intermediate de actualul ministru al Apararii, Teodor Melescanu - care s-a distins in ultima perioda prin mai multe declaratii contradictorii in ce priveste politica fata de Rusia, SUA si strategiile Romaniei. Imediat, senatorul PNL Norica Nicolai - a carei "nepoata" surprinsa in Senat se zvonea de fapt ca este amanta lui Teodor Melescanu - a cerut pedepsirea ofiţerilor SRI care şi-au permis să monitorizeze activitatile suspecte desfasurate de membri de conducere ai PNL in relatia cu Republica Moldova si Rusia.

Citiţi aici continuarea articolului "Problemele Noricăi Nicolai pe relaţia PNL-Chişinău-Moscova".

2 comments:

DORina said...

:)) acu' totusi, polutia:) nu a fost chiar ditamai:)), a fost...suficienta:). Oricum,nu am placut o niciodata prea mult pe Norica Nicolai, in ciuda faptului, sau poate tocmai pentru ca avem oarecum aceleasi origini oltenitene:))...

INconstantIN said...

Aoleu, nu stiam! Pe Nicolai nici eu nu o plac, cred ca de aia Basescu... ma rog, nu vreau sa intru in detalii:))!