Voi citiţi posturile recomandate în mass-uri pe Yahoo Messenger?

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Demuuuult nu am mai postat eu un sondaj, mai ales că lumea nu prea pare interesată de ele, de sondaje. Anyway, de data asta chiar mă interesează ce zice şi altcineva în afara de cei pe care i-am întrebat deja.

Deci, datele problemei sunt următoarele: în lista ta de mess se întâmplă să ai şi vreo câţiva oameni care se laudă că ar fi bloggeri. Unii, gen moi, sunt posedaţi de ideea de a avea trafic, alţii caută doar cititori, iar alţii, pur şi simlu, au găsit un nou mod de a se băga în seamă. Asta nu prea contează, ceea ce contează fiind modul în care aceşti bloggeri ştiu să te anunţe despre noul lor post utilizând Yahoo Messenger. 2 sunt posibilităţile, cel puţin de două ştiu eu. Una: dai un mass, doi afişezi un status message cu linkul înspre post. Bine, sunt şi din cei care le fac pe amândouă LOL!!!

Astfel, întrebarea mea ar fi: voi citiţi posturile mai degrabă când vi se trimit mass-uri, sau atunci când vedeţi un link la status message? Eu unul aleg varianta a doua pe care o şi practic, pentru că mi se pare jenant să trimiţi mass-uri (cel mai jenant e să adaugi în coadă şi "scuze pentu mass" how stupid can that be LOL!!). Pe de altă parte însă, trimiterea de mass-uri poate fi privită şi ca un simplu info, adică, hey dude, here is my new post, check it out. Şi tu, vezi titlul şi linkul, dacă te interesează şi ai timp mergi şi citeşti dacă nu, nu. Adică tu alegi ce să faci. Tocmai datorită acestei stări de fapt neclare, pun şi eu sondajul să văd ce zice lumea mai deşteaptă ca mine.

16 comments:

DORina said...

Eu nu citesc posturile recomandate in mass:D, dar daca vad un link cu un titlu interesant la cineva din lista dau fugutza si lecturez:P (daca si continutul e interesant)

Anonymous said...

Bravo, lecturanta mica ce esti:))!

Anonymous said...

In status e OK, mass-urile ma deranjeaza teribil, indiferent de subiect.

Oti said...

o singura persoana din lista mea de mess are blog. este vorba de organizatorul concursului "cea mai sexi..." cand el afiseaza la status linkul cu noul post intru si citesc. in rest citesc blogurile celor care imi scriu mie pe blog si celor pe care ii gasesc intamplator pe net. eu am afisat la status linkul blogului meu si atat. daca ma citeste cineva, bine, daca nu, eu tot scriu pentru mine. ca inspiratia zboara :D

INconstantIN said...

@ Claus: same here, same here:)
@ o.p.: Pai, daca eram si eu pe lista ta erau doua persoane:D. Sa inteleg ca tu ai votat "Da" in sondaj?

Oti said...

:) da, se intelege ca eu am pus "da"

se rezolva. da-mi id-ul tau si ai o sa ai un cititor fidel garantat ;))

INconstantIN said...

L-am avut la un moment dat si pe blog, dar l-am scos ca nu aratau bine acele date de contact per ansamblu. Sper ca in noul blog sa fie loc si de ele: mailcodreanu

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Si pe mine ma streseaza la culme mass`urile. Daca stiu ca ai blog, am citit o data si mi`a placut ceva de acolo, fii sigur ca o sa revin zilnic, nu e nevoie sa ma anunti ca aparut ceva nou [cazul Dvs, stimate Domn!]. Poate in momentul ala chiar am altceva de facut... Un mass sau link la status devine interesant doar daca nu stiam despre persoana respectiva ca bloguieste :) Dar ma rog, fiecare isi face reclama cum stie si cum poate :)

SJ said...

Sunt pentru afisarea linkului in status :) Massul poate fi bun, daca intr-adevar e vreo informatie (stire) bomba :D

Anonymous said...

@ Fallen Angel: Deci pe tine te deranjeaza si linkul la status? Hai ca ma pun invisible pentru tine:)

@ SJ: K, I got it:)!

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Nu draga, nu ma deranjeaza. Pot sa trec cu vederea :) Mai greu de tolerat e fereastra care ti se deschide brusc si te trezesti cu un link picat din cer... :)

Anonymous said...

Foloseste si tu MOZILLLAAA!!

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Firefox is my best friend ;)

Anonymous said...

Atunci chiar nu stiu, pentru ca si la mine deschide cu Internet Explorer un pop-up, nu si in Mozilla/Firefox.

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Eu cand am zis de fereastra aia care se deschide brusc ma refeream la mass msg pe Y! :)))

Anonymous said...

Ah, nu stiam:D! Si fereastra aia tot poate fi setata sa nu sa se deschida brusc, sa stii:)