Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste de Sfântul Valentin, according to Floriiniasi.ro

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mai ţineţi minte când vă spuneam că Floriiniasi.ro organizează concursul “Cea mai frumoasa declaraţie de dragoste”? Ei, azi am primit mail cu declaraţia de dragoste câştigătoare. Here it is:


Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa fii indragostita?
Oare nu am putea sarbatori in fiecare zi iubirea, iubirea noastra?
Nu cred ca un indragostit are nevoie de o zi speciala, o zi pe an pentru a spune te iubesc. Eu iti spun cat de mult te iubesc zilnic, chiar daca de multe ori o spun in gand.
Este nevoie de o zi declarata special?
Tanjesc pe indelete
Mi-e foame si sete
Pe langa bucate
Esti plina de toate
De rau si de bine
Mi-e foame si sete
De tine.
In fiecare zi, sufletul meu iti striga numele, pipaitul sufletului meu e plin de tine, gandul e vorba care ma indulceste pe mine iar gandul meu vine de la tine.
Oricat as incerca si oricum as incerca sa iti spun cat tin la tine si cat te iubesc, nu gasesc cuvinte potrivite, nu pot sa iti spun decat TE IUBESC MULT DE TOT si nu imi este rusine sa recunosc acest adevar.
Pentru sotia mea iubita cu toata dragostea mea….si cred ca am spus tot, mai potrivit nu se poate spune.



Eu tac:D. Pentru mai multe detalii despre autor, dar şi despre ceilalţi câştigători, click aici pe Cea mai frumoasa declaratie de dragoste – castigatori