Cine îmi accesează blogul din ţara lu' Undefined?

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 undefined mdro.blogspot.com
Dacă mă miram nu de mult de existenţa ţării Europa în counterul meu de la geoloc.com, azi am rămas fără replică. Undefined este ţara din care a fost accesat blogul meu. Am căzut. Pe gânduri, că eram în pat. Deci, e clar, s-a rezervat deja un loc pentru Kosovo, că tot ziceau ăia că îşi declară independenţa în mai puţin de 10 zile, dar ca să nu fie pe faţă, i-au băgat pe kosovari la Undefined. Discriminare!!!! Cu Transnistria cum rămâne?

8 comments:

Anonymous said...

O fi fost in No man's land...

DORina said...

Sau din Neverland:)), parca asa se chema taramul lui Peter Pan, nu:):)P?

INconstantIN said...

@ aiurea.eu: Asa mai treaca-mearga, sa nu care cumva sa fi fost din no woman's land:))

@ DORina: ce desteapta esti:))!!!

DORina said...

Intodeauna am crezut eu ca s cea mai cea:P:)) dar acum, cu atatea confirmari din partea ta:D, sunt ferm convinsa:)):)):P!!!

Mircea-Gabriel said...

Oi fi eu din Québec (nu e înca o tara desi îsi doreste tare) ... :)

INconstantIN said...

@ DORina: Ferm ferm? Super!

@ Mircea-Gabriel: Exact, LOL!!!!

Vasile Rusnac said...

Eh Costya, Costya, prin undefined de obicei sunt trataţi userii/boţii cu extensia com, net, org, biz, edu adică care nu au extensia unei ţări. nu ştiu exact ds posibilităţile counterului tău, totuşi la mine, de obicei, aceşti useri/boţi erau identificaţi, s-a întâmplat şi eu să am undefined din ăştia care s-au dovedit a fi şmecheri care dorit-au să-şi ascundă ip-ul, trick uşor de realizat, încearcă să googleşti şi vei găsi (jfgi). hmmm, dar te-ai gândi că probabil cineva a accesat bloguleţul tău prin telefon? 'nteresant, iak la asta încă nu m-am gândit. oricum, fi-i sigur că nu au fost kosovarii sau federaştii transnistreni. peace!

INconstantIN said...

vasilerusnac, tu vrei sa spui ca din cei circa 9000 de vizitatori doar 1 vine de pe o extensie .com, .net, .biz, sau .edu? Na, nu prea imi vine sa cred, dar iti dau crezare (am de ales?:D) you're smarter than me:)! Prin telefonul nu e, mi-am accesat eu "bloguleţul" meu cu N 95 de nenumărate ori, so...
Acum tu să nu crezi că eu nu am legături la SIS şi nu ştiu că pe tine de fapt te-au cumpărat transnistrenii!!!! Să-ţi fie ruşine! :))!

P.S. A propos, cât ţi-au dat, dacă e mă bag şi eu:D!