Cătălin Josan a retras una din cele două piese cu care s-a calificat în finala naţională Eurovision 2008

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cătălin Josan, care s-a calificat în finala naţională Eurovision cu două piese - "Run Away" şi "When We’re Together" -, o va retrage pe cea de-a doua din concurs, informează Universal Music România, casa de discuri a cântăreţului.

După semifinala de sâmbătă, care l-a calificat pe Cătălin cu două piese în finala care va avea loc pe 23 februarie, echipa Universal Music România şi Cătălin au luat hotărârea de a retrage din concurs una din cele piese. Astfel, cântecul cu care Cătălin va concura în finală este "Run Away".

La baza acestei decizii a stat, în primul rând, opţiunea publicului, piesa "Run Away" primind mai multe voturi din partea telespectatorilor decât piesa "When We’re Together". Potrivit casei de discuri, Cătălin şi-a dorit foarte mult să ţină cont de părearea fanilor săi, care au comentat intens ambele piese şi pe site-ul artistului.

[Via Mediafax]

Am căutat şi eu site-ul lui Cătălin. Nu e http://www.catalin-josan.ro/ (un site de fotografii al unui tip din Deva), în schimb am găsit două forumuri "dedicate" megastarului: catalinjosan.3xforum.ro şi catalinmegastar.myforum.ro

Doar atât. Nu ştiu de unde a scos Mediafax "comentariile intense" de pe site-ul artistului, pentru că eu nu îl găsesc. Anyone?

2 comments:

Anonymous said...

http://catalin.umusic.ro/

pe linkul de mai sus...sunt multe comentarii:D

INconstantIN said...

ioni, merci:)! Stiam de acel link, doar ca eu vroiam un "site al artistului" nu o pagina pe site-ul Universal Music Romania:D! Merci, oricum:)!