Dacă vrei să lucrezi într-o agenţie de publicitate AdRevolution 3 îţi deschide uşile, iar BOS te invită în “Expediţie în HR”!

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haideţi să vă recomand două evenimente ce mie mi se par super OK. Partea funny e că ambele au loc la ASE în aceeaşi perioadă (minus o zi)!

Partea ta preferata la un film este pauza publicitara? De fapt, nici nu conteaza asta, pentru ca vine AdRevolution 3! AdRevolution 3 iti deschide usile agentiei de publicitate.

Ai citit despre ei pe Wikipedia, i-ai cautat pe Google, i-ai vazut pe Youtube, dar nu i-ai auzit vorbind in fata ta. Da, despre publicitari e vorba! Paul Garrison este doar unul dintre nume.

Vino in fiecare zi, intre 25 si 29 februarie la sala AGIR (vizavi de cladirea Facultatii de Comert a ASE Bucuresti) si cei mai tari oameni din domeniu iti vor vorbi despre rotitele care pun in miscare o agentie de publicitate, cat de important este fiecare department in cadrul agentiei si ce se ascunde in spatele acestui business.

Dupa 5 zile de conferinte ai sansa sa fii recrutat la cele 5 zile de workshop-uri din cadrul Teach Me 3, eveniment conceput ca o scoala de publicitate, in care idolii tai te vor invata totul de la branding la creatie, de la strategie la BTL si marketing.

Mai multe detalii pe www.adrevolution.ro La sectiunea Blog poti lasa un comment cu o intrebare pentru unul dintre speakeri, urmand ca cele mai interesante intrebari sa-si gaseasca raspunsul in cadrul conferintelor.

***********************************************************
BOS te invita in “Expeditie in HR”!

Ai fost de mic bombardat cu intrebarea “Ce ai sa te faci cand o sa fii mare?” si ai crezut ca facultatea iti va da raspunsul. Dar inca te lovesti de intrebari. E clar...ai nevoie de o mana de ajutor.

Inscrie-te pe www.bosromania.ro/expeditieinhr si pe 25, 26 si 28 Februarie ne intalnim in sala 2013 din A.S.E. (cladirea Facultatii de Cibernetica) !

Descopera impreuna cu noi ca jobul poate fi o calatorie placuta atunci cand faci ceea ce-ti place, explora alaturi de profesionisti fiecare departament al unei mari companii si afla care este calea care trebuie urmata ca sa ajungi in top.

Ii vom avea alaturi de noi pe Camelia Sucu (ClassMob), Ioan T. Morar (Cotidianul) si Catalin Bogdan (P&G). Intra pe www.bosromania.ro/expeditieinhr pentru a consulta lista completa a invitatilor si temele dezbatute pentru fiecare zi de conferinte.

No comments: