Geta Burlacu va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2008

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deşi am căutat cu multă grijă şi maximă atenţie, nu am găsit nici un sfârc de ştire referitoare la rezultatele finalei selecţiei naţionale Eurovision Song Contest 2008 pe site-ul celor de la Teleradio Moldova. Bine că există UNIMEDIA, altfel nu mai aflat cine a câştigat finala Eurovision din Republica Moldova.

Geta Burlacu a câştigat finala concursului naţional cu piesa "Century of Love". Ea a fost urmată îndeaproape de Alexa ajungând pe ultima sută de metri la egalitate de puncte cu Olia Tira. Persoane din public s-au declarat indignate de modul cum s-a decis cine dintre cele 2 interprete să fie aleasă câştigătoare. Geta este initiatoarea „Proiectului Latin”, iar in CV-ul ei putem gasi o lista lunga de premii. In cadrul preselectiei, aceasta a acumulat 52 de puncte si s-a situate pe pozitia a patra.

Deci, Geta Burlacu şi Olea Tira acumulaseră acelaşi număr de puncte, iar juriul a ales-o pe Geta. Sunt curios cum va reacţiona oficial Olia Tira şi dacă va exista vreo reacţie din partea echipei care a susţinut-o pe aceasta la finala naţională Eurovision 2008. Totuşi, dacă ar fi să aleg între cele două piese, eu tot pe mâna Getei Burlacu aş merge. Cine ştie, poate cu un plus de maginaţie la compartimentul prezenţă scenică, piesa ei cu adânci tonuri de jazz ar putea avea succes la Eurovision, chiar dacă se potriveşte mai mult unui chill out de weekend cu mult vin bun şi lumânări.


2 comments:

Anonymous said...

Da, referitor la modul de alegere chiar ca am fost toti scuipati, ca si cum. Era normal ca fiecare membru al juriului sa iasa si sa spuna cui si ce punctaj ofera.

Cred ca a meritat Geta Burlacu sa castige:) Ii dorim succese!

INconstantIN said...

Interpretarea e de excepţie, poate un pic mai multă imaginaţie la capitolul prezenţă scencă, în rest, numai de bine.