INconstantIN's Blog la două luni!!!! La mulţi ani to me!

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am aşteptat am aşteptat, dar tot degeaba. Nu s-a găsit nimeni să îmi spună "La mulţi ani!" Să vă fie ruşine!:D INconstantIN's Blog, blogul scris de cel mai bun, citit, traficat, tare şi mare blogger din Republica Moldova face azi 2 luni. Yuhuhuhu!!!

Cu peste 300 de vizitatori unici înregistraţi, cu circa 50 de cititori prin feed sunt mulţumit de realizările mele. Din păcate inconstanţa prezenţei mele pe net a făcut pe moment imposibilă o avansare în top20.md, gtop.ro şi trafic.ro Vă imaginaţi însă ce se va întâmpla atunci când voi scăpa de chinurile Imperiului Dial-Up, nu?:D

Tot mai des şi tot mai mulţi, mă întreabă câţi bani am făcut din blogging. Răspund: nu am făcut niciun ban cu INconstantIN's Blog. S-au adunat acolo vreo câţiva dolari prin AdSense şi nişte cenţi prin Project Wonderful, dar nimic mai mult. Poate şi din acest motiv m-am gândit la un moment dat să dau un delete şi să folosesc timpul mult prea mult acordat blogului pentru alte activităţi. Dar există un "dar". Şi anume 3 luni. Este termenul limită pentru ca un blog să fie acceptat în programele pay per post. Cred că atunci va fi momentul adevărului pentru INconstantIN's Blog.

Pe când mutarea pe WordPress şi un domain propriu? Ziceam anterior de februarie, acum, cred că voi mai amâna, cel puţin trecerea pe un domeniu propriu, după ce am aflat că ICANN a anunţat lansarea din 1 aprilie 2008 a unui nou top level domain - .blog Deşi nu cred că dacă îmi iau domeniu pe .com nu o să îmi iau şi pe .blog şi invers.

Un lucru e sigur: azi INconstantIN's Blog face 2 luni. La mulţi ani! Un păhar de vin bun şi ritmuri de Alex Gaudino Feat. Shena - Watch Out.

8 comments:

DORina said...

LA MULTI ANI:)!!! blogcopilu:))!!! sa te faci mare si trafica(n)t:P!!!

DORina said...

Corectura:P:D Sa te faci cel mai mare si cel mai trafica(n)t:))!

Anonymous said...

happy birthday (birthmonth) :)

INconstantIN said...

@ DORina: daca ziceai si tu cel mai bogat, asa... Merci merci:)!

@ Vultoor: Thanx:)!

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

DOAR 2 luni???? Geez... N`as fi zis!
LA MAI MARE! :)

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

BTW - pe 6 implinesc si eu aceeasi varsta :))

INconstantIN said...

Merci, ei na, chiar pe 6? Super! La multi ani si tie:)!

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Merrrrrssssiiiiiii :)