Îl aştept pe Mircea Badea să îşi facă un harakiri mediatic

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Săptămâna trecută Mircea Badea şi-a frecat telespectatorii fideli şi nu prea ai "În gura presei" cu subiectul Elena Băsescu - viitoare preşedinte a organizaţiei de tineret a Partidlui Democrat-Liberal. Funcţia în cauză i-a revenit până la urmă urâtei Monica Iacob Ridzi, iar Elena a fost aleasă doar Secretar General al organizaţiei de tineret a PD-L.

De data aceasta, prorocul Badea a dat-o în bară. Abia aştept să îi văd reacţia, nu de alta dar chiar e enervant atunci când intră în crize de "aşa cum am spus de nenumărate ori în această emisiune":D!

A propos de alegeri şi de Mircea Badea, nu pot să nu îi dau dreptate referitor la subiectul alegerii lui Adrian Năstase în fruntea Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat. Am văzut multă lumea scufundată în dezbateri acut-cronice despre importanţa revenirii lui Năştaşe:D, bloggeri aliniaţi strategic şi ei cu "e o mişcare de maximă importanţă" bla-bla-bla! Un simplu balon de săpun, aici sunt perfect de acord cu marele Badea!:) Oricum, eu aştept harakiri-ul!


No comments: