În sfârşit, aflăm oficial WTF YOYO is

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compania Moldcell anunţă lansarea pe piaţă a unui nou pachet preplătit – YOYO! Noul pachet oferă clienţilor Moldcell posibilitatea de a comunica absolut gratis cu 5 dintre prietenii aleşi. Acest avantaj este materializat prin intermediul serviciului Friends, care oferă 500 de minute de convorbiri gratuite cu 5 dintre numerele incluse în lista de prieteni. Utilizatorii YOYO le primesc de fiecare dată când îşi reîncarcă contul prin cartele de cel puţin 99 lei. Perioada de valabilitate a minutelor gratuite este de 30 de zile.

Potrivit companiei YOYO înseamnă, în primul rând, un mod absolut nou de comunicare pentru cei tineri, activi, curioşi, ce simt nevoia unui schimb continuu de informaţii.

Utilizator YOYO poate deveni oricine procură pachetele noi de la distribuitori. Preţul acestora este de 50 lei. În cazul deţinerii unui pachet preplătit MOLDCELL, trecerea la YOYO se efectuează gratuit, prin expedierea mesajului cu textul YOYO la 4040 sau formând din telefon *404#ok. Adăugarea, modificarea sau ştergerea numerelor din lista Friends se efectuează prin intermediul meniului USSD, formând de pe telefonul mobil *123#ok.

Pe lângă cele 500 de minute gratuite, utilizatorii YOYO vor putea beneficia de o gamă largă de servicii, precum SMS, apeluri internaţionale, MMS, MMI, CallNotes, My New Number, Happy Hours, MultiOption, Cost Control, etc. Preţul pentru apelurile locale în reţea este de 2,10 lei/minut, pentru apelurile naţioanle către alte reţele – 3,50 lei/minut, GPRS (per 10 KB) – 0,06 lei, SMS local – 0,67 lei, iar preţul unui MMS în reţea este identic celui pentru un SMS naţional.

Reprezentanţii Moldcell promit ca în scurt timp YOYO va fi completat cu noi servicii, oferte şi surprize plăcute.

Informaţii detaliate pot fi găsite accesând site-ul www.yoyo.md sau de pe mobil pe wap.yoyo.md.

No comments: