No more HaloScan

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am renunţat la HaloScan doar după o zi în urma sesizărilor Dvs:)! Scuze pentru comentariile pierdute pe parcurs. Numai lui Vultoor i-a plăcut noul sistem de commenting, restul au zis sus şi tare NU! Înâmplător sau nu, aşa cum vedeţi mai jos, Blogger a operat nişte modificări chiar ieri la modul de comment via openID, pare mai OK, oricum, e greu fără WordPress.

13 comments:

DORina said...

Bravo, e mai bine acum:)

loler said...

dude, daca vrei wordpress te ajut cu placere... acu depinde si ce trafic ai, poate-mi cade serverul :))

Anonymous said...

Mi-e mie groaza un pic atunci cand ma gandesc la uploads and stuff, ce pare mult mai complicat decat push-&-publish la Blogger, dar nu cred ca poate fi foarte complicat. Apoi, tre sa ma documentez temeinic asupra tipului de hosting pe care as vrea sa il am. Chiar nu ma pricep aici, iar pe cine am intrebat mi-a raspuns pe fuga fara ca eu sa notez:D. Domain mi-am ales, bani pentru el si pentru hosting deja i-am facut din AdSense, ma intreb insa daca e chiar ceea ce imi doresc eu cu adevarat si nu doar un moft de moment. Oricum, u're too nice:)! Thnx!

INconstantIN said...

@ DORina: M-ai facut sa rosesc:))!!!

loler said...

Eu in locul tau as incepe prin a cumpara domeniul. Am vazut multe bloguri pe Blogger cu domeniu propriu.

INconstantIN said...

Da, stiu, am vazut si eu. Exact la acelasi lucru ma gandesc, mai ales ca se apropie martie, fac 3 luni, termenul necesar pt eligibilitatea pentru pay-per-post, sponsoredreviews si restul de genul. In acelasi timp vad insa cat de mult conteaza lipsa unui trackback elementar, care aduce atat vizitatori cat si comentarii... Asta pe langa designul blogului care incepe sa ma enerveze deja, dar am zis ca nu i-l schimb, decat daca ma mut:)!

loler said...

Si ca sa dau si un exemplu, tocmai am cuparat un domeniu .com de la Godaddy cu 10,1 euro/an, cu private registration (nu apar datele detinatorului la whois). Plata prin Paypal, elegant... Sunt niste cupoane de reducere pe net, daca te intereseaza da search pe Googu dupa 'godaddy coupons 2008". Ajungi la vreo 7$, cu datele publice.

INconstantIN said...

Mie mi-a recomandat cineva insistent name.com, unde e doar 6.99$
Si intrebare de 10 puncte, de ce sa ascunzi whois-ul? De cupoane de acest gen citisem la John Chow, dar atunci intelesesem ca astea sunt available doar pentru cei care au cumparat deja de la godaddy, sau am inteles eu prost?

loler said...

Nope, la mine e primul domeniu luat de la Godaddy si a mers cuponul. E 6,95 domeniul + 0.20$ taxa ICANN, restul a fost pt private registration + diferenta de curs euro/$ la Paypal.
La whois iti apare adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail. Zic eu ca mai bine le ascunzi decat sa le treci false. Nu ca ai avea ceva de ascuns dar Romania e plina de idioti si spammeri.

loler said...

Primesc zeci de mail-uri pe zi si cateva telefoane pe saptamana din cauza ca am datele publice la niste domenii .ro, de-aia la .com optez pt privacy.

INconstantIN said...

Deci, din cate inteleg, esti un adevarat mogul:D!!! Bv!!! Mda, nu ma gandisem la asalturi de acest gen, atunci si eu sa optez cu siguranta pt private, cativa dolari in plus se merita.

loler said...

Nu-s mogul, majoritatea sunt proiecte aproape abandonate :D Nu disper totusi, avem timp...

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Multumim ca tii cont de parerile noastre :)