O lumânare pentru spiritul comunist

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şi dacă tot am dat-o pe făgaşul politicului în ultimul timp pe blog, hai şi un comunicat de presă.


Data de 25 februarie 2008 va marca 7 / 68 de ani de guvernare comunistă, iar pe 22 februarie se împlinesc trei ani de la semnarea Planului Naţional de acţiune R.Moldova-U. E. În acest sens, Grupul de iniţiativă "O lumânare pentru spiritul comunist" vă invită vineri, 22 februarie, ora 12.00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a petrece în ultimul drum spiritul comunist dictatorial.

Manifestaţia din P.M.A.N. va fi urmată de un marş spre Cimitirul Central al oraşului, apoi ne vom deplasa spre sediul Delegaţiei Comisiei Europene în R.Moldova (str.Cogălniceanu nr.12) unde ne vom exprima dezacordul cu declaraţiile lui Paulo Berrizi, şeful secţiei politice, care susţine că R.Moldova "a făcut progrese". La acţiune sunt invitaţi toţi doritorii: reprezentanţi ai mass-media, liderii organizaţiilor neguvernamentale, liderii partidelor politice, studenţi şi profesori, inclusiv cei care au avut de pătimit de pe urma politicilor defectuoase, antinaţionale şi dictatoriale comuniste.

Puteţi veni cu carnete de partid, insigne, simboluri comuniste şi lumânări, pentru a le arunca la coşul cu gunoi al istoriei şi a cere interzicerea acestora prin lege, aşa cum s-a procedat cu simbolurile fasciste acum 50 de ani.

Mitingul este autorizat de Primăria municipală prin Dispoziţia nr.54 - d din 04.02.2008

Persoane de contact: Vasile Costiuc – tel. 079447149
Anatol Hristea-Stan – tel. 069554407

2 comments:

Anonymous said...

Vei fi si tu acolo?
Faci parte din grupul de initiativa respectiv?

INconstantIN said...

Nu, din pacate nu voi putea fi acolo, desi mi-as dori sa experimentez un live-blogging:)! Si nu, nu fac din parte din grupul respectiv, care, din cate inteleg eu, fac parte din mana de oameni care ii pupa in cur pe fratii Brega, Anatol Hristea Stan, sigur. Desi nu ii suport, imi place ideea, tocmai de aceea am pus anuntul.