Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, din nou protagonist al unui clip video pe Internet

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, nu se lasă nici în ruptul capului de ghiduşii (God, I love this word:)). După toată nebuna legată de acea apariţie în aburi bahici în urma întâlnirii cu preşedintele rus Vladimir Putin, după toată mediatizarea agasantă referitoare la căsătoria cu Carla Bruni, după scandalul cu SMS-ul trimis - sau nu - fostei sale soţii, Cecilia, în fine, după penibilul moment blink-blink cu stiloul “furat” de la Cotroceni, Sarko revine în forţă.

De data aceasta locatarul de la Palatul Elysee a fost surprins desenând nori şi ortografiind GREŞIT nişte tâmpenii în timpul unei întruniri cu reprezentanţii comunităţilor evreieşti din Franţa (CRIF). Acum, na, o fi plictisitor să îi auzi pe evrei victimizându-se a câta oară, dar chiar aşa.

Potrivit imaginilor prezentate de canalul francez de televiziune Canal +, pe una din feţele colii de hârtie de pe care Sarko şi-a rostit discursul, este scris meniul servit la întâlnire, iar pe cealaltă, un desen reprezentând nişte nori - "Elveţia cu pălărie", după cum spune prezentatorul - şi nota "fréquenter l'infréquentable" - al doilea cuvânt scris, însă, cu "c" în loc de "q" (expresie folosită de Richard Prasquier, preşedintele CRIF).

No comments: