A propos de slalomul printre participanţii la Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc: Câştigătorii pe categorii văzuţi de INconstantIN 2

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Încă unul din blogurile peste care am dat în timpul Slalomului printre participanţii la Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc a fost şi blogul lui Octavian Munteanu, Redline's Blog Impresia generală e "satisfăcător" înspre "bine". Nu-i aşa că aşteptaţi deja "dar"-ul (conjuncţia desigur:D).

Am găsit la Octavian pe blog şi un link spre "hire me". M-a făcut curios, click! Am dat peste o prezentare a lui Octavian şi o listă de Testimonials from previous clients care m-a făcut să râd. Pe lângă faptul că niciunul din cei care îi mulţumesc lui Octavian nu au vreun link înspre site-ul în cauză şi pe lângă faptul că doar unul are o adresă de email, mai îl şi confundă pe Octavian cu "Alex". În cazul în care pe Octavian îl cheamă şi Alexandru cumva şi nu ştim, atunci my bad, oricum, felul în care arată acele testimonials sunt penibile rău. Uitaţi-vă şi voi!

credentials mdro.blogspot.com

3 comments:

Unknown said...

Problema e ca lucrez si sub alte nume si acel testimonial era scris anume de un client care ma stia ca alex nu ca Octavian, si in procesul de editare credca mi-a scapat din ochi aceasta. Nu vad nimic amuzant si daca crezi ca acele testimoniale au fost scris anume la adresa ta, ma contactezi pe mail si iti dau detaliat informatia de contact pentru fiecare. Daca esti asa de atent la astfel de detalii ce ai zice sa imi scrii un mail dar nu sa faci ca post pe blog.

INconstantIN said...

Alex sau Octavian, am mai vazut testimonials la viata mea, frate, crede-ma nu aratau nici pe departe asa... Fiecare venea cu un link si cu un email la sfarsit de mesaj.

"daca crezi ca acele testimoniale au fost scris anume la adresa ta" nu am zis asa ceva.

Imi las mie placerea si posibilitatea de a decide ce si cum fac eu pe blogul MEU, daca intelegi ce vreau sa zic prin acel articol posesiv cu functie de adjectiv pronominal.

Unknown said...

Posteaza ma ce vrei pe blog dar cind vine vorba de greselile altora nu il pe despteptul.
Nimini nu ti-a cerut parerea despre testimoniale mele. Nu iti place, treci cu vederea si atit, intelegi ce vreau sa spun ?

Munteanu Octavian