UPDATE la Jurnal de Chişinău, exemplu tipic de presă ieftină din Republica Moldova şi de ce e Gazeta Sporturilor cel mai accesat site din România?

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă mai ţineţi minte, vorbeam în postul Jurnal de Chişinău, exemplu tipic de presă ieftină din Republica Moldova şi de ce e Gazeta Sporturilor cel mai accesat site din România? despre o "cireaşă" de pe tort metaforic reprezentată de o imagine de calculator din secolul XIX, dar uitasem să vorbesc de tortul în sine. I'll be quick.

Pe prima pagină, Jurnal de Chişinău, ediţia de marţi, 5 februarie 2008, are o ştire despre un moş care la 92 de ani juca golf şi nu oricum, ci cu foarte mult succes. Ştire ca ştire, treacă meargă, dacă nu ar fi câteva detalii importante: ştirea e despre un moş din Statele Unite, cei de la Jurnal însă o preiau de la un ziar din Rusia. Na, nu ar fi mare lucru dacă însă ziarul respectiv nu ar fi editat în ... engleză, Saint Petersburg Times. Acum eu mă şi vă întreb, cât de tâmpit poţi fi să preiei o ştire despre un moş din SUA de la un ziar din Rusia scris în engleză? Altfel spus, no comment şi LOL!!!

2 comments:

valydo said...

preiei de unde poti daca esti primul din tara care afla o stire

INconstantIN said...

Come on! Tu crezi ca St Pet Times nu au preluat-o din alta parte? Sa fim seriosi:D!