YOYO aka YO YO nu este un operator de telefonie mobilă în Republica Moldova. Greşeală de marketing a celor de la Moldcell?

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
După ce v-am tot stresat cu Ghici ghicitoarea mea: WTF is YO YO? şi Este sau nu Yo Yo un nou operator de telefonie mobilă în Republica Moldova? am aflat într-un final de la oameni mai deştepţi ca mine că YO YO sau YOYO este un simplu serviciu al Moldcell, nici mai mult, nici mai puţin.

Totuşi, nu încercaţi să accesaţi yoyo.md pentru că veţi ajunge la "Firefox/Internet Explorer can't find the server at www.yoyo.md". Iar în cazul în care nu vă puteţi stăpâni curiozitate şi daţi un search pe Google veţi găsi dor jucăria YOYO pe Wikipedia, un rapper care se cheamă YO YO pe aceeaşi Wikipedia, un site web plictisitor cu adresa YO-YO.com, nişte video tricks cu YOYO pe begin2spin.com şi un profil YOYO pe myspace.com

Se pare că vechea strategie a Moldcell cu publicitatea în trepte (mai ţineţi minte, cred, seria de spoturi cu renul de la începuturi "Ne-aţi aşteptat? Am venit") de data asta e un eşec total.

No comments: