Aplica la peste 3000 de joburi in cadrul celei de-a patra editii a Targului Angajatori de Top, 21-22 martie

Afla care sunt cei mai mari angajatori din 2008, saptamana viitoare, pe 21 si 22 martie, la a patra editie a targului Angajatori de TOP. Cel mai mare targ de cariera al anului iti ofera oportunitatea sa aplici la peste 3000 de joburi si reprezinta o ocazie unica sa te informezi pentru cariera ta.

angajatori de top mdro.blogspot.com
Nu rata doua zile de informatii relevante pentru dezvoltarea carierei tale:

1. 110 dintre cei mai mari angajatori din Romania sunt prezenti aici cu joburi pentru tine.

2. 3000 de joburi in domenii ca FMCG, BPO, Consultanta, Telecomunicatii, IT&C, Tehnic si Inginerie, Farmacie, Marketing si nu numai.

3. Joburi pe toate nivelurile de experinta de la joburi pentru specialisti seniori cu 7 ani de experinta pana la joburi entry level si part-time.

4. 28 de workshop-uri de companie la care poti sa afli oportunitatile de crestere in cariera.

5. Workshop: Strategii de cariera in Consultanta. Afla cum iti poti dezvolta cariera intr-un domeniu cu una din cele mai mari cresteri la nivel global. Inscrie-te acum. Locuri limitate.

6. Workshop: Tehnologii IT&C de viitor. Afla care sunt tehnologiile care vor fi folosite in urmatorii ani si cum iti vor influenta dezvoltarea carierei. Inscrie-te acum. Locuri limitate.

7. 20 de programe de trainee pentru studenti si absolventi in domeniile: marketing, financiar-bancar, inginerie, productie, logistica.

Program: vineri, 10.00-19.00, sambata, 10.00 - 17.00. Intrare gratuita.

Inscrie-ti CVul pe www.hipo.ro si rezerva-ti un loc la workshop-uri.

Pentru a afla mai multe despre Angajatori de TOP si workshopurile din cadrul evenimentului urmareste alertele www.hipo.ro

No comments: