Concursul National de Scenarii HBO - editia 2008

Inscrierile pentru cea de-a VIII-a editie a “Concursului National de Scenarii” incep pe data de 1 martie si vor dura pana pe data de 10 aprilie, urmand ca cel mai tarziu pe 19 mai 2008 sa fie anuntati finalistii. Anuntarea castigatorilor se va face in cadrul Festivalului International de Film Transilvania ce urmeaza a se desfasura la Cluj in perioada 30 mai 2008 – 8 iunie 2008.

Premiile oferite de catre HBO Romania in cadrul Concursul National de Scenarii sunt urmatoarele:

· ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” este in valoare de 3000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

· ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” este in valoare de 1500 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

· ”Premiul HBO - 3 zile la TIFF” va fi pus la dispozitia celor 6 (sase) finalisti ai celor doua categorii si consta in urmatoarele: 3 zile de festival al caror cost va fi acoperit integral (pe lânga cazare si transport, acest pachet include si accesul gratuit al finalistilor la toate proiectiile si invitatii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile - detalii despre aceste evenimente puteti gasi pe site-ul www.tiff.ro, începand cu data de 25 mai 2008).

Finantator: HBO
Grup tinta: Persoane fizice
Categorie: Foto, Video, Film
Termen limita: 2008-04-10

No comments: