Costel Busuioc, Pavarotti din Banat, va fi decorat de preşedintele Traian Băsescu?

Aceasta este întrebarea pe care le-o adresează Victor Ciutacu în postul 5 ani de-acu-nainte, Costel Busuioc preşedinte celor de poftesc să îi citească blogul. Marea de entuziasm ce i-a cuprins pe românii de rând puşi în faţa unei variante neaoşe a "The American Dream", este redusă caustic de Ciutacu la un ironic: "Samba si, trabajo no!" şi vine ca umare a ştirii precum că Busuioc ar fi semat deja un contract provizoriu cu Sony.


Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat în Spania datorită prestaţiei sale la concursul muzical "Hijos de Babel", a anunţat, într-un interviu acordat Radio România Internaţional, că a semnat un contract provizoriu cu Sony, compania care oferă premiul la finalul competiţiei.

În tinereţe, "Pavarotti din Banat", 33 de ani, a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.



Păi, dacă "Pavarotti din Banat" câştigă mâine marea finală şi semnează un contract cu Sony, cum rămâne cu imaginea României şi bursa de la Bucureşti oferite atât de insistent de politicienii ahtiaţi după frumos din PNL?:D

2 comments:

Anonymous said...

Ciutacu e un bou frustrat pe care nu il baga nimeni in seama:))!

INconstantIN said...

Păi, eu îl bag în seamă, so:D!