Câştigătorii Blogovăţ 2008 şi abonamentele de la Orange Moldova

Ştiţi deja că Orange Moldova a sponsorizat alături de Logic computers prima ediţie a Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc, angajându-se să ofere nişte premii câştigătorilor: abonamente şi un telefon pentru bloggerul anului.

Ei, ieri m-am cărat cu troleibuzul 22 până la sediul administrativ Orange din Buiucani. Oamenii de p-acolo au reacţionat la „Blogovăţ” şi „blog” la fel ca cei de la recepţia USM. După 30 de minute în care tipul a verificat pe pagina Blogovăţului spusele mele, a dat telefoane la departamentul marketing şi PR, după ce s-a convins că nu aberez, mi-a spus că nu poate perfecta niciun abonament.

„A existat o problemă de comunicare cu organizatorii (sic! Asta spune un om lucrând la o companie de telefonie mobilă). Noi nu am fost informaţi”. Zicea că Orange va anunţa ulterior organizatorii Blogovăţ şi ei ne vor anunţa pe noi, respectiv, ca să venim pentru încheierea contractelor. Nice, nu?

5 comments:

Anonymous said...

Probabil ca Tihai si Namashco au vrut sa va faca o farsa. :) De ce nu au adus abonamentele si telefonul mobil la decernare?

Anonymous said...

Am citit pe blogul blogosferei ca chipurile pe 28 martie trebuie sa va duceti.
"Pentru a deveni posesor al abonamentului sau telefonului, cîştigătorii sînt rugaţi sa se aproprie cu buletinul de indentitate la sediul Orange Moldova de la Buicani situat pe str. Alba Iulia 75, vineri 28 martie pentru a semna contractul de conectare. În caz că apar nelămuriri le puteţi rezolva pe loc vorbind cu Cristina Cozma."

Anonymous said...

Ion Surdu are dreptate, mai intrati pe blogu blogosferei din cand in cand :)

INconstantIN said...

@ Vultoor: Logic si normal nu puteau aduce abonamentele pt k trebuie sa semnam fiecare in parte atunci cand se incheie contractul.

@ Ion: Merci de info:). Esti uptodate, se vede ca ai stofa de jurnalist:D.

@ Valeriu: Eu am fost luni la ei, iar postul a fost publicat marti. Pe blogul blogosferei acel info a aparut dupa 16:00, luni, nu?:) Sunt pe Wi-Fi acum si mi-e lene sa verific, daca gresesc, sorry.

Oricum, eu sunt deja in Romania, sunt curios daca as putea perfecta abonamentul la o luna dupa...

p.s. Ma doare degetul mare de la atat scris pe telefon:D

Anonymous said...

@INconstantIN, mi-a scapat detaliul asta... my bad :)