Geta Burlacu sustine ca nu dispune de resurse financiare suficiente pentru participarea la “Eurovision 2008”

Reprezentanta Republicii Moldova la concursul international “Eurovision 2008”, Geta Burlacu dispune de mai putin de jumatate din bugetul minim necesar pentru participarea la concurs. Producatorul interpretei, Serghei Orlov a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca in prezent, Geta Burlacu dispune de o suma mizera de doar 220 mii lei ( circa 13,75 mii euro), insa bugetul minim de care are nevoie interpreta, se cifreaza la 40 mii euro.

Potrivit lui Orlov, in acest sens, a fost adresata o solicitare catre Guvern, care urmeaza a fi examinata la 28 martie in cadrul unei intrevederi cu viceprim-ministrul Victor Stepaniuc. In prezent, o parte din cheltuieli sunt suportate de catre sponsorul concursului in Moldova, compania “Orange”. Aceasta va acoperi cheltuielile de transport, costurile ce tin de realizarea videoclipului, taxe de participare, actiuni de PR, taxe de satelit pentru transmisiunea in direct a concursului, s.a.

[via reporter.md]

Unde altundeva decât în ţara celor mai cretini dintre pământeni putea să se întâmple aşa ceva. Bani aiurea pentru rahatul de Caravela culturii sunt, bani pentru nu ştiu ce prostie de turneu "Voievod" patronat de boul de Voronin sunt, dar pentru participarea reprezentantului Republicii Moldova la Eurovision bineînţeles că nu-s:))!

3 comments:

Anonymous said...

Pai da ce-i de mirare... ca Voronin a zis, citez: "Mai ghini stăm acasă dicât sâ ni pozorâm la Eurovision!"

Anonymous said...

Pai daca piesa se numeste "A century of love"!
Ia sa se fi numit "A century of communism"!!! :D Se gaseau bani si pentru sauna, nu numai pentru bilet :))

INconstantIN said...

Lol! Sunteti rai! Nu e frumos sa vorbim de rau conducerea tarii si, mai ales, sa facem insinuari cu iz erotic:)). Trebuie sa il respectam pe dl presedinte, cu cat mai adanc, pai, cu atat mai bine.