Jurnal de Chişinău: chiloţii şi frumuseţea în lumea sportului

În timp ce scriam postul Jurnaliştii români jenant de proşti şi titlurile regretabile ale lui David Randall mi-a adus maică-mea Jurnal de Chişinău. Mi l-a pus cuminte alături fără a spune nimic, mă văzuse trântind în laptop şi a ieşit lăsându-mă să mă înfrupt din mass media de sorginte republicamoldoveană:D!

Nu o să vorbesc despre articole şi restul, că nu m-a angajat nimeni să le fac weekly review celor de la Jurnal. Un singur lucru doar. În pagina de spot a ziarului, după ce am râs de titlul hazardat "Sheriff-Zimbru" la fel ca derby-ul Inter-AC Milan, mi-a atras atenţia o fotografie înghestuită sub "Top 10 cele mai frumoase sportive din lume". Ia check out aici:

top 10 cele mai frumoase sportive de la Jurnal de Chişinău mdro.blogspot.com
Eu nu ştiu cine e Amy Acuff, iar Jurnal de Chişinău nu se încumetă să precizeze. Mai contează?:)) Da, îmi place şi mie să o văd în chiloţi, cu picioare lungi şi cu o bucată de sân la orizont pe "sportiva" aia, dar oare frumuseţea nu se determină cumva altfel? "Bună, ce faci? Ia dezbracă-te şi întoarce-te cu spatele să văd dacă eşti frumoasă"!:))

3 comments:

Anonymous said...

nu cred ca e vorba de prostie sau incompetenta, ci de "a tine pasul cu lumea".
sa nu uitam ca Jurnal e un ziar pentru toti.

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Fumosi chilotzeii ;))

Anonymous said...

Curul face toti banii! Nu stii tu ce-i frumos...