Premii consistente de la Orange pentru câşţigătorii Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc

O ce veste minunaaaată, de pe blogul Blogovăţ, Festivalul Blogului Moldovenesc ni s-araaată:D!

Compania Orange Moldova a devenit sponsorul general al Blogovăţ 2008. Orange Moldova va premia cîştigătorii evenimentului cu abonamente Intensiv 40*, iar bloggerul anului va primi în dar telefonul Nokia 5070 + abonament Intensiv 180*.

*gratuit pe 6 luni


Super, nu? Doar o întrebare: "bloggerul anului" ce vrea să însemne? Din câte ştiu eu nu există secţiune respectivă la Blogovăţ. Oops! Oare aveau dreptate comentatorii înrăiţi de pe UNIMEDIA care spuneau că Blogovăţ a fost creat doar pentru a contrabalansa sondajul de sfârşit de an organizat de site-ul respectiv şi în care nu a câştigat nimeni din anturajul organizatorilor Blogovăţ?

Mă rog, încă un argument în plus că subiectivismul va înclina şi de data aceasta balanţa voturilor. Oricum, e o mare realizare a organizatorilor că au reuşit să obţină "atenţia" Orange şi pentru acest fapt chiar merită felicitaţi. Apoi, înscrierea la Blogovăţ a fost free of charge, spre deosebire de comicăria de webtop chiar dacă în ambele cazuri organizatorii vor împărţi premiile "celor apropiaţi":))!!! Să nu uităm, totuşi, e un concurs organizat de moldoveni!

5 comments:

Anonymous said...

chiar dacă în ambele cazuri organizatorii vor împărţi premiile "celor apropiaţi"

Şi ce te-a făcut să crezi asta? Mă cunoşti personal? Am creat precedente?

O zi bună!

INconstantIN said...

Nu, Vlad, din pacate nu te cunosc personal şi nici precedente nu ai creat. Doar ca aceasta se deduce din discriminarea pozitiva aplicata unor bloggeri care participa la Blogovat. Pot face pariu cu tine ca eu stiu cine va castiga la Blogovat:D! A propos, de ce comentariile mele nu au intrat pe blogul festivalului?

vlad said...
This comment has been removed by the author.
vlad said...

Discriminare pozitiva?!:)) Pariu... Bine trimite-mi pls pe mail, lista celor care vor cistiga... si paralel să trimiţi lista celor care după părerea ta trebuie să cîştige. E bine aşa?

de fapt nu ştiu dacă o să fie normal ... asta.. pentru că vor zice ca am fo influenţat.. dacă am fo:)

INconstantIN said...

Nu, Vlad, nu e corect sa iti trimit lista cu cine va castiga, sunt de acord. In plus, lista mea cu cine ar trebui sa castige e deja cunoscuta:D, dar oricum ea nu conteaza absolut deloc, atat timp cat sunt un simplu concurent:)! Oricu, pariul il fac pe 10 beri ca ghicesc in proportie de 80 % castigatorii la principale categorii. O sa publica un post cu data de 8 martie pe care o sa il salvez in drafts si caruia o sa ii dau publish la cateva minute dupa ce vor fi anuntate rezultatele Concursului. Evident ca postul va pastra pe el data de 8 martie! Ce zici, accepti?:D