Stagiere in cadrul Programului Societate Civila, Fundatia Soros-Moldova

Că tot vorbeam în postul precedent de interviul de mâine, poate unii caută o simplă stagiere, nu un job. Ia check out aici:


Fundatia Soros - Moldova (FSM) anunta lansarea concursului de selectare a 2 stagiari, pe termen de 2 luni, in cadrul Programului Societate Civila. Cadru general de activitate a stagiarului:

Stagiarul va fi implicat in activitati ce vor facilita lucrul in cadrul Programului Societate Civila, in special: oferirea asistentei administrative in procesul de pregatire a sedintelor Juriului Programului, prelucrarea si transmiterea informatiei privind oportunitatile de finantare in cadrul programului in sursele de informare in masa (panou de informatii, presa, pagina web etc.). Activitatile stagiarului vor fi coordonate de personalul Programului. Activitatea stagiarului nu va fi remunerata.

Dosarul va contine:
1. Curriculum Vitae (CV) actualizat;
2. Scrisoare de motivare, cu specificarea disponibilitatii (de la 9:00 la 13:00 sau de la 14:00 la 18:00).

Dosarele se vor expedia pe adresa electronica dbaltag@soros.md cu mesajul „Stagiar in cadrul Programului Societate Civila” pina la data de 31 martie 2008, ora 18.00. Vor fi contactate doar persoanele preselectate.

No comments: