Un deputat PNL vrea să îl pună la muncă pe Pavaroti din Banat pentru binele României


Deputatul Mirel Taloş, membru în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, a declarat pentru MEDIAFAX că va propune Guvernului să-l implice pe Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat datorită prestaţiei sale de la "Hijos de Babel", într-un proiect de promovare a imaginii României în Spania.

Taloş nu e primul dintre liberali care încearcă să obţină capital politic pe spatele lui Costel Busuioc. Dacă mai ţineţi minte, în emisiunea lui Robert Turcescu la Realitatea dedicată lui Busuioc, un alt liberal, actualul ministru al Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, i-a promis românului devenit faimos în Spania o bursă pentru studii de canto şi teoria muzicii la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti dacă revine în România.

Impertinenţa şi lipsa de scripule a politicienilor români nu mă miră, mă întreb însă dacă Busuioc, după ce a fost nevoit să părăsească România pentru că nu avea cu ce îşi întreţine familia va accepta să promoveze ţara care l-a făcut să stea departe de cei dragi.

5 comments:

Anonymous said...

Ma intreb si eu daca va reusi cineva sa aduca in tara toate marile talente plecate peste hotare, avand perspective de afirmare in marile centre ale lumii.

Anonymous said...

Da, e o problema cu doua capete, totusi. Si e cam greu sa ghicesti care capat "cantareste" mai mult...

Anonymous said...

Idiotii astia preactica cea mai nesimtita tehnica de manipulare. E mai usor sa culegi roadele unui pom ce deja produce decat sa-l plantezi sa-l infrijesti si sa-i ajuti ascensiunea. Avea dreptate arhi cand ii injura acum ceva timp. Busuioc a fost cumva ajutat de partidul lui Talos sa ajunga unde a ajuns, sau a fost cumva Romania prima care a recunoscut valoarea acestui anonim pentru romani pana mai ieri?

INconstantIN said...

@ Cristina: Nu!

@ Ion: Cel al lui Busuioc, nu vezi ce capos e:D!

@ limpede: Stii ce zicea Reagan de politica, nu?:) Asa ca, nici nu ma mira gestul, ma mira impertinenta!

Anonymous said...

Intrebarea era retorica. Ar trebui sa existe argumente suficient de solide pentru a-i aduce in tara, sau o naivitate dusa la extrem din partea celor plecati. Ori acestea sunt aproape utopii.