Adrian Despot explică într-un interviu exclusiv pe blogul Andreei Raicu ce caută el la Megastar

Dacă nu ştiaţi încă, Andreea Raicu şi-a făcut blog Eu ştiam, nu întâmplător ajunsese la un moment dat INconstantIN's Blog - cel mai bun referrer pentru blogul respectiv:D.

Ceea ce îmi place la bloggeriţa Andreea Raicu e că aceasta s-a prins într-o frumoasă horă a PR-ului, urmând cu abnegaţie şi dedicaţie feminină sloganul "Fie PR-ul cât de mic, tot mă face mai voinic"! Chiar ieri scriam pe Twitter (care în această dimineaţă are probleme tehnice) că bloggeriţa respectivă, prin cumul şi prezentatoare a Megastarului de pe Prima TV, îşi promovează cu insistenţă blogul în cadrul emisiunii.

Partea bună e că dra Raicu, reprezentant demn al minunatei zodii a Racului:D, nu duce lipsă de imaginaţie. Aşa că a inaugurat mai nou o serie de interviuri cu membrii juriului de la Megastar. Primul invitat Adrian Despot: De vorba cu Adrian Despot.




Urmează şi restul membrilor juriului căror cei curioşi le pot adresa întrebări postând comentarii pe blogul Andreei Raicu la postul Poftiti, va rog!

P.S. Mi se pare mie sau Andreea mai are un pic şi se urcă pe Despot? Tudore, ce faci?:))

6 comments:

Anonymous said...

Raicu asta mai era sa ii bage limba in gura lui Despot:))!

Anonymous said...

Ascult Vita de Vie de la "Vino inapoi" incoace. Au facut si inca mai fac muzica deosebita si foarte buna. Ma cam suprinde ca Despot e pe la o emisiune ca Megastar. Totusi, e foarte bine ca vine el cu un element de gandire rationala si mai putin sentimentalisto-fantasmagorica.
Despot - nota 10.
Raicu - frumoasa si...nu-i tace gura. Cultura comunicarii, d-soara!

INconstantIN said...

Eu Vita de Vie o ascult inca inainte de aparitie:D Ma uitam la Despot inca de pe vremea pe cand era la Scoala Vedetelor la TVR (un fel de Megastar arhaic:D).

Despot e acolo pentru a asigura un echilbiru oarecare, presupun, iar Raicu e buna de gura (in sensul bun al expresiei:))), este evident.

Anonymous said...

Despot e potrivit acolo, Iantu nush ce cauta. Mai mult de "shubi-dubi" prin spatele lui Banica nu l-am auzit sa cante da' la teorie e maestru...

Anonymous said...

cum sa nu fie potrivit Iantu?
e nevoie si de bufoni pentru a-l contrabalansa, vorba lui Constantin, pe Adi.

INconstantIN said...

Asa e, Tudor, perfect de acord:D!