Andreea Marin Bănică o atacă din nou pe Mihaela Rădulescu pe blog

Andreea Marin Bănică scrie pe blogul ei despre Mihaela Rădulescu:

...un om care are fericire acasa, care are in mod real dragoste si armonie in propria familie, nu are de ce sa se tot raporteze la altcineva, nu are de ce sa faca public referiri repetate, mereu acide, la adresa altei persoane care nici macar nu-i raspunde; mai mult, nu are de ce sa coboare atat de jos incat sa-si dea cu parerea despre durata casniciei actuale a fostului sot de care oricum o desparte multa vreme, pentru ca nu arata decat ca are un complex in aceasta zona, o problema nerezolvata. Stii vorba “daca taceai filozof ramaneai”...

Ei bine, daca iti vezi de treaba si gandesti inainte sa vorbesti, eviti sa devii un campion al gafelor (printre care se numara si cea care te-a deranjat pe tine si a suparat atatia oameni cu capul pe umeri, referitoare la cei care isi fac blog dupa 30 de ani fiind “ridicoli” din aceasta pricina, gafa taxata inteligent si rafinat pe blogul personal de o alta persoana publica apreciata in Romania, nu e cazul sa mai detaliem.)

Ultima isprava este, precum stii probabil, aceea a premonitiilor gratuite facute public despre posibila durata a casniciei mele cu Stefan. Daca nu poti respira din pricina fericirii altora, probabil ai o problema serioasa ascunsa pe care nu o poti direct exprima, dar eu si sotul meu nu avem nici o vina si nu o putem rezolva, nu suntem genul de oameni care se uita in curtea vecinului, ne vedem de treaba si familia noastra.
Ţaţele (nu ţâţele:D) astea mai au mult să se tragă de păr în public? Au şi ele o vârstă în pana mea, vorba lui Viky, filozoful din Calea Griviţei:)...


Related posts:

2 comments:

Mircea-Gabriel said...

Eu cred ca o fac expres ! Ca sa apara in ziare. Lumea adora razboiul dintre dive. Angela Similea si Corina Chiriac cand eram mic, Raduleasca si Marin acum ! Cristina Aguillera vs. Britney Spears prin 2001-2002. Nu degeaba au cei la MTV Death Match cu vedete. :)

INconstantIN said...

Pâine şi circ, nu?:))