Andreea Marin Bănică relansează pe blogul ei războiul cu Mihaela Rădulescu

Ce poate fi mai frumos decât un început de săptămână cu noi scandaluri pe eşichierul monden al Dâmboviţei:D?!?!

Redeschis la sfârşitul săptămânii trecute, războiul stelelor de televiziune Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu continuă temele lansate anul trecut, la sfârşitul lunii octombrie, când mărul discordiei a fost colecta de fonduri în beneficiul Teodorei, fetiţa Lianei Stanciu, diagnosticată cu cancer.

Într-un comentariu postat pe blogul ei proaspăt lansat (vezi Andreea Marin Banica îşi lansează blogul pe 8 martie), Andreea Marin declară că Mihaela Rădulescu a încercat să o discrediteze minţind cu bună ştiinţă în unele dintre intervenţiile sale publice. În replică, Mihaela îi sugerează Andreei „să-şi scoată mâinile din şolduri“ şi să-şi concentreze atenţia asupra bucuriilor maternităţii. Potrivit Mihaelei, „cheia“ întregului scandal ar fi faptul că Andreea nu a încetat să o vadă altfel decât ca pe fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr.

Încercând să-i explice unui cititor de ce nu îşi poate uni forţele cu Mihaela Rădulescu în acţiunile caritabile, Andreea Marin spune că această relaţie a rămas tensionată, în ciuda eforturilor pe care le-a făcut să echilibreze situaţia.


Click aici pentru comentariul respectiv

Mă rog, ştirea în sine e o porcărie, dar ce să faci dacă e foame de bani pe la EvZ, mai scoţi şi bani din reclamă ascunsă:))!

4 comments:

Mircea-Gabriel said...

Amuzant si inteminabil razboiul asta al celor doua "roze". :-) Tot azi am citit ca :

Mihaela Radulescu a facut niste declaratii (...) : "Cand o persoana publica isi face blog imi da senzatia ori ca e disperata sa livreze lumii informatii magulitoare despre ea, ori crede ca asta-i calea spre mentinerea succesului".

"O persoana publica trecuta de 30 de ani, de exemplu, care-si face blog, mi se pare exact la fel de ridicola ca o tanara de vreo 50 de ani dansand lasciv pe muzica house". Chiar daca nu a pronuntat explicit numele Andreei Marin, scopul afirmatiilor sale este vadit, mai ales ca vin la nici o luna de la lansarea blogului Andreei Marin, pe care site-ul acasa.ro il gazduieste, scrie, in editia de luni, cotidianul "Atac".

INconstantIN said...

Este evident că ambele sunt nişte ţaţe proaste. Mie nu îmi place de niciuna, dar dintre cele două, mai dizgraţioasă prin tot ce face mi se pare Răduleasca. De unde până unde ştie ea care e vârsta normală pentru a-ţi face un blog:))!!! Dacă e declaraţia Mihaelei şi nu e o prostie a celor de la Atac, e jale mare:))!

Mircea-Gabriel said...

Este în stilul Mihalelei declaratia. :)

Ce nu pot sa înteleg este cum de au astea doua tzatze atâta priza la public. Poate în ceea ce o priveste pe Marin as mai intelege, ca arata cât de cât bine si face "surprize" :)

Dar ce sa ma mire, si în America Oprah face furori si crede-ma ca nu exista show de TV mai prost ca al ei ! In plus, ce este de tot rasul este megalomania acestei individe care si-a tras o revista trimestriala unde intotdeauna pe coperta este ea - mareata Oprah (retusata la greu bineînteles). Iti sta mintea în loc ...

INconstantIN said...

Perfect de acord! Rădulească e o siliconată care arată ca naiba în comparaţie cu Andreea.

Iar a propos de megalomanie, Dan C. Mihăilescu observa la un moment dat u adevărat fenomen de tridimensionare a acestor "vedete". Convinse de anturajul lor la fel de penibil ca ele însele, ajung să scrie cărţi, să cânte, să prezinte emisiune, să joace în filme.

O polivalenţă fără margini aplicată îm ambele cazuri, culmea:))!