"Blogul, un refugiu al complexaţilor?" Dezbatere pe cotidianul.ro

Aşa cum anunţa şi Piticu ieri pe Twitter, cei de la Cotidianul s-au gândit să disece azi fenomenul bloggingului în general şi cel al blogosferei româneşti în special.


O nouă repriză de dezbateri pe cotidianul.ro: Ioan T. Morar şi Florin Iaru se înfruntă, miercuri, între 11.00 şi 17.00, în cadrul “Radical din doi”.

După ce a încercat să-i scoată fumurile din cap lui Razvan Cucui, Ioan T. Morar revine în colţul roşu, pe cotidianul.ro, la “Radical din doi”, de data aceasta pentru a susţine utilitatea şi credibilitatea blogurilor. I se opune, din colţul albastru, blogoscepticul Florin Iaru.

Invitat special este Dragoş Novac, organizatorul RoBlogFest.

Cîteva puncte care vor fi abordate: Este bloggerul un tip de jurnalist? Este blogul o sursă credibilă? Bloggingul, pe sau din pasiune?

Tot miercuri, cotidianul.ro publică un interviu cu Cătălin Tolontan, bloggerul nr 1 din Romania, conform traficului realizat de tolo.ro.


Cam din topor exprimarea "bloggerul nr 1 din Romania, conform traficului realizat de tolo.ro.", "conform statisticilor trafic.ro" sună şi mai ok şi mai veridic, dar să nu ne legăm de detalii, să aşteptăm interviul, dezbaterea şi concluziile.

P.S. Pentru mine întrebarea din titlul acestei dezbateri de pe cotidianul.ro e relativ retorică, pentru voi nu?:D

UPDATE: Subscriu la cele spuse în Polemica Revolutionara la Cotidianul.

Este evident că oamenii vor să scoată mai mult, că oamenii se chinuie şi îşi screm creierii (iertaţi-mi tranzitivitatea) cu furtuni având iz de genialitate acută, doar că nu prea le iese mare lucru. Ce mi-e "dezbaterele" ieftine de pe cotidianul.ro, ce mi-e bâlciul din "Feţele Cotidianului" de pe Realitatea...

2 comments:

Anonymous said...

Titlul spune totul si stiu deja discursul domnui Iaru fara sa vad emisiunea.
A mai zis despre bloggeri diferite chestii dar nu isi apara argumentat pererile ci doar le emite.
La mien pe blog la o postare pe tema asta a tras concluzia ca avea dreptate doar pentru ca din graba am pus o virgula gresit(puteam modifica sa ma apar insa nu am vrut) insa argumente pentru catalogarea a 99% dintre bloggeri nu a adus.
O sa mai revin dupa ce vad si parerile de azi :)
http://www.limpede.com/1/post/2008/01/bloggeriioamenii-marunti-si-pierduti.html

INconstantIN said...

Da stiu postul respectiv de pe limpede.com, iar acum citind comentariile lui Iaru de pe cotidianul.ro nu pot sa nu iti dau dreptate...

P.S. Vezi ca aici e nevoie de un a href=".." pentru un display corect al linkurilor:)!