Concurs de la EuroDomenii: Un domeniu gratuit în fiecare zi

Dacă ştiam de acest concurs acu vreo două săptămâni, nu îmi mai luam domeniu:D!

* Se poate inscrie orice persoana fizica sau juridica din Romania sau strainatate cu conditia ca numele si mailul de inscriere sa fie reale
* Participantii vor fi notificati prin mail in vederea validarii acestuia. Mailul trebuie validat in maxim 2 ore de la inscriere.
* Domeniul este inregistrat gratuit pentru perioada de 1 an. Reinnoirea inregistrarii se va face contra cost chiar daca o persoana este desemnata castigatoare in mai multe zile.
* EuroDomenii nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea ulterioara a domeniului, intreaga responsabilitatea pentru continutul acestuia revenindu-i castigatorului. In cazul in care domeniul este utilizat in scopuri incorecte / ilegale (spam, phishing, etc), EuroDomenii va colabora cu orice institutie care semnaleaza aspecte negative ale utilizarii acestuia, furnizand orice informatii de care dispune si va revoca domeniul fara nici un preaviz daca situatia o impune, chiar daca nu a trecut un an de la inregistrarea lui.
* EuroDomenii isi rezerva dreptul de a nu inregistra in bazele de date oficiale nume de domenii pentru care este evidenta utilizarea lor pentru constructia si promovarea de site-uri pornografice, extremiste, cu continut discriminator, continut pentru activitati criminale (phishing, etc) sau orice alt continut care poate aduce atingere imaginii EuroDomenii. Daca EuroDomenii isi exercita dreptul de veto asupra unui nume de domeniu, castigatorul acestuia poate solicita inlocuirea lui.
* Nu se ofera serviciu de privacy protection pentru datele personale pentru domeniile castigate la concurs
* Eurodomenii isi rezerva dreptul de a invalida atat participantii la concurs cat si castigatorul acestuia in orice moment al desfasuraii concursului daca apar informatii care sa impuna acest lucru

Daţi aici cu clicku' pentru mai multe detalii despre concursul de la EuroDomenii.

No comments: