Concurs de la go4it: GADGET-uri DE BLOGGER - In telefoane sa ne luptam!

Un concurs de la foştii mei colegi de trust şi de birou, go4it.ro:


Am aflat ce birou ai si care sunt cele mai ascunse cinci secrete ale tale jucand leapsa pe bloguri.

go4it.ro te provoaca acum sa “scrii” in gura mare cum te impaci cu gadget-urile pe care le ai sau pe care le vrei. Incepem luna asta cu telefoanele mobile.

Ai experienta la vorbe. Foloseste-o! Intra in competitie si castiga un telefon Nokia E90 Communicator oferit de Upshop.ro. Cool si trendy, ca sa ai ce sa povestesti prietenilor.

concurs del go4it.ro mdro.blogspot.com
Ce trebuie sa faci

1. Intre 14 aprilie si 12 mai, posteaza pe blogul tau un articol in care vorbesti despre gadget-urile tale in materie de telefoane mobile. Scrie despre ce telefon mobil ai sau despre ce telefon mobil ti-ar placea sa ai si s-ar potrivi stilului tau de viata. Vrei sa fii mereu informat, nu? Argumenteaza-ti parerea sa stim si noi ce si cum.

2. Include in articol doua link-uri catre site-ul www.go4it.ro, astfel:

  • Link-ul www.go4it.ro/drum/Telefoane-mobile pe una din sintagmele urmatoare: “Telefoane mobile”, “telefoane” , “telefon mobil” sau “telefonul mobil”
  • Link-ul www.go4it.ro/concurs-bloggeri-telefoane-mobile - pe orice sintagma care contine “go4it.ro”. De exemplu: “concurs go4it.ro”, “castiga cu go4it.ro”, “castiga un telefon mobil cu go4it.ro”, etc

3. Trimite-ne un email pe adresa concurs@go4it.ro pana pe data de 8 mai, pentru a te inscrie in concurs. Email-ul trebuie sa contina numele si prenumele tau, numarul de telefon si un link catre articolul de pe blogul tau.


Daţi aici cu clicku' pentru mai multe detalii despre Concurs de la go4it: GADGET-uri DE BLOGGER - In telefoane sa ne luptăm!

2 comments:

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Link`uri in engleza nu se accepta? :D

INconstantIN said...

Nu cred că pentru ei contează chiar atât de mult, importantă e combinaţia de cuvinte şi linkurile spre site:)!