Constantin Codreanu o face pe deşteptul în Timpul

Ion Surdu m-a corupt şi m-a făcut să îi răspund la câteva întrebări referitoare la blog şi blogging, printre care şi una prin care încercam o definţie a termenului de "blog", dar şi una în care vorbeam de bani din blog.

Astăzi aflu cu stupoare de la Vultoor că nu am fost singurul corupt. Ion Surdu, acest jurnalist pervers în devenire, i-a mai "sedus" pe Valeriu Tihai, Pavel Ciorici şi Vlad Namaşco întru destrăbălare verbală de natură blogosferico-sofistică:))!

A rezultat un articol foarte ok, deşi Ion Surdu a atribuit spusele mele: "...adevăraţii bani din blogging apar după un an de existenţă a blogului şi, dacă în acest răstimp nu ajungi să faci măcar 100 USD, înseamnă că e cazul să schimbi ceva în bloggerul din tine sau să renunţi la ideea de a scoate bani din blogging" lui ProBlogger:))!

No big deal, nu asta contează, important e faptul că în Republica Moldova lumea devine din ce în ce mai interesată de fenomenul blogging. Cine ştie, poate în curând lumea nu va mai pleca la şters cururi prin Italia sau la zidit case şi reparat apartamente în Moscova şi se va apuca intens de blogging, forţând AdSense să declare Republica Moldova "Blogging Free Entreprise Zone":))!

P.S. Mai era să uit, articolul se cheamă Blogul viitorului sau viitorul blogului şi dacă vreţi să îl citiţi daţi cu clicku' aici!

6 comments:

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Waw, felicitari!! Esti o mica vedeta :)

INconstantIN said...

Asta era la misto, nu?:))

Anonymous said...

@INconstantIN: Un articol general, despre tot şi despre nimic.

INconstantIN said...

Altfel nici nu se putea. Doar nu te asteptai ca intr-un ziar ca Timpul sa apara un articol detaliat despre blogging de la origini pana in prezent.

Anonymous said...

@INconstantIN : Mie mi se creaza o parere ca aceste articole doar dubleaza continutul unul altuia.

INconstantIN said...

Sigur, informaţia se dublează, dar numai parţial. Însuşi faptul că apar eu acolo cu tot ceea ce spun este o ne-dublare a informaţiei, eşti de acord?

În plus, repet, ceea ce contează e că numărul mass media care au ajuns să vorbească despre Blogging în Republica Moldova creşte pe zi ce trece, iar când un articol de acest gen apare în Timpul şi nu într-o revistă obscură, impactul e şi mai mare.