Cătălin Josan şi Veronica Demonica+Adrian Ursu şi Jaga Jaga=PavelStratanizarea interpreţilor din Republica Moldova

Azi am dat de un nou spammer în Revista Blogosferei - 7 aprilie, anu' asta. Ei, pe blogul acestui spammer prodigios am dat de Veronica Demonica, o porcărie de piesă cântată de Megastarul Cătălin Josan. Cât de prost trebuie să fii să incluzi pe un album o asemenea comicărie ieftină?



Apoi, mi-am adus aminte de o altă porcărie de piesă, cea a lui Adrian Ursu cu Jaga Jaga. Şi observ că, de fapt, acesta a devenit un adevărat trend bolnăvicios pentru interpreţii din Republica Moldova. Din ce în ce mai mulţi încearcă să exploateze nişa moldovenismului a cărui stindard l-a dus în spate peste Prut gloriosul Pavel Stratan and CO (de la CleOpatra:D). Mie unul mi se par penibili, mai ales Cătălin, care chiar are cu ce cânta:)!




P.S. "Piesa" lui Adrian Ursu Jaga Jaga e pusă pe j-live.md de mine. Mi-am făcut cont la ei şi trebuie să recunosc, pauză, că, cel puţin deocamdată, se mişcă foarte bine site-ul, chiar mai bine decât Trilulilu. Iar dacă e să îi compar cu play.md în general e diferenţă de ani-lumină între cele două.

UPDATE:

Cat despre Ursu, tin sa mentionez ca acesta nu e Ursu. E Natalita Olaru cu un nimeni. Dar nu e Ursu...
Deea, merci!

Sună a Adrian Ursu, dar se pare că nu e el. Am tot căutat pe net, dar nu am găsit vreo confirmare sau infirmare. În plus, piesa respectivă, o adaptare după rusoaica Katia Leli (cacofonie necesară:D) am găsit-o prin repertoriul multor interpreţi de dincoace de Prut:))!!!

21 comments:

Anonymous said...

N-am nicio treaba cu imprevizibil da' ala nu e spam. Ce-i drept, foloseste tag-urile in mod excesiv si le listeaza acolo ca si cum ar fi cautari dar sunt TAG-uri. Una e sa listezi niste cautari fara rezultate relevante, numai pentru a te pozitiona bine in Google pentru cuvintele alea, si alta e sa listezi etichetele pe care le folosesti pentru articolele tale.
Vanatoarea asta de spammeri naste monstri, ca orice intentie buna dar prost inteleasa si aplicata. O sa treaca toata lumea pe Blogger, cand exploatezi facilitatile Wordpress vad ca esti considerat spammer.

Oarecum mai la subiect - j-live.md ala e OK, mai putin faptul ca recomandarea zilei ruleaza automat cand incarci pagina. Big mistake, dau "play" la ce vreau eu, nu la ce vrea muschiul aluia de-a facut site-ul.

INconstantIN said...

Vezi, eu de cand iti zic, treci pe Blogger:))!

Na, vanatoarea de spammeri s-a transformat intr-o veridica vanatoare de vrajitoare şi tuturor le place rolul de inchizitor:D. Nu ştiu, e cam acelaşi lucru cu xtravagant.exif.ro de care vorbea Zoso şi văd că mai nou bloggerul respectiv a renunţat la sutele de keywords din subsolul paginii...

Da, perfect de acord, chiar e foarte enervantă faza cu autoply pe j-live.md, în rest e ok...

Anonymous said...

La xtravagant erau cautari, aici sunt doar tag-uri folosite in exces.

Anonymous said...

Faza cu autoplay se poate rezolva, ia uite http://aiurea.eu/2007/10/01/mai-bine-canta-cd-ul.html>aici (PS-ul si primul comentariu). :D
Bine, e posibil ca altii sa nu reactioneze la fel...

INconstantIN said...

Da, ai dreptate. La Xtravagant era ceva gen "ce mai caută lumea pe net" dacă nu greşesc şi băga acolo top searches:D!

Bine, la un moment dat văzusem la ByRev un plugin care afişa Top Searches direct din pagina Google şi el spunea că e legal...

Anonymous said...

Damn tags, nu le nimeresc niciodata pe Blogger. Vezi, de-aia nu trec pe el! :))

INconstantIN said...

Exact asta vroiam să spun şi eu, sunt destul de sceptic, pauză, că cei de la j-live.md vor reacţiona la fel (chiar mă mir că rol.ro au făcut-o), dar nu strică să încerc:)!

Anonymous said...

Eu nu inteleg carei problema ca mie chiar imi place jaga jaga.

INconstantIN said...

Nu e absolut nicio problemă:))! Mă bucur pentru tine:D!

Anonymous said...

Îi dulşi graiu, şî mii-mi plaşi Jaga Jaga (la un şpriţ mierji belea... hâc!). :D

Decat manele ca la Romanica mai bine d-astea, nu crezi?

INconstantIN said...

Faza tare e că această piesă e o adaptare etno după un hit rusesc, iar pentru şpriţ e numa' bună:))!

Anonymous said...

E o problema cu subcultura unora. Din pacate, subcultura lor e subcultura nostra. Iar atunci cand aceasta nu ne reprezinta pe unii dintre noi, ce ne facem?
Catalin m-a dezamagit ci piesa aia (daca nu ma insel e [iesa lui Moga). Cat despre Ursu, tin sa mentionez ca acesta nu e Ursu. E Natalita Olaru cu un nimeni. Dar nu e Ursu...

INconstantIN said...

A propos de subcultură... Mai înainte prin mijloacele de transport dinspre şi înspre MD auzeai muzică made in pârnaile ruseşti (Şanson i se mai spune genului), acum acestea s-au umplu de Guţă şi de Adrian Copilul Minune:))!

Anonymous said...

inconstatin, ala cu "jaga jaga" e Stefanet, un interpret cu voce, de fapt. Dar... vad ca "multumirea" maselor e mult mai importanta decat respectul de sine. RUSINE!!!

INconstantIN said...

Stai, Ştefăneţ şi mai cum? Anatol cumva?

Anonymous said...

Imi pare rau ca nu am reusit sa "stau" ieri... Am plecat in pripa. Este Adrian sau Andrei Stefanet. Anatol Stefanet in nici un caz, el e "conducatorul" formatiei Trigon. Omul asta se respecta, chiar daca... am spus, ca celalalt Stefanet e si el bun muzician, da subcultura, bat-o vina...

INconstantIN said...

Îmi suna cunoscut printre pereţii creierului meu alăturarea de muzică, ştefăneţ, anatol:D! Bine că nu am zis Boghean:D!!! Tu cum de eşti aşa de bine-informată?

Anonymous said...

Pai ar trebui sa ne intereseze ce se intampla in jurul nostru, nu? Mai ales ca e vorba de muzica sau subcultura autohtona :p
Si mai am si eu surse, in afara faptului ca ma intereseaza :)

INconstantIN said...

Îmi plac oamenii interesaţi, mai ales cei cu surse:)!

Anonymous said...

Nu prea cred ca ar trebui sa placa oamenii cu surse. Ar trebui ca toti sa "beneficiem" de aceeasi informatie, cat mai complexa, chiar si in ceea ce priveste muzica. Nu ar trebui sa "apelam" la surse. E doar parerea mea, nu am incercat sa contrazic ce ai spus. :P
P.S. Imi pare bine de cunostinta, as mai intra pe la tine pe aici, doar ca blogul pare ca ar avea tenta de labirint. Poate-l faci mai accesibil, macar pentru cei cativa oameni ca mine. :P

INconstantIN said...

Soon, on WordPress:D!