INconstantIN's Blog este monitorizat de o nouă revistă a blogosferei. Nice!

După deja cunoscuta revistă a blogosferei de pe blogreview.romblog.ro la care mai-mai era să mă angajez şi eu:D, ieri am descoperit o nouă revista a blogosferei: revista-blogosferei.blogspot.com

La un moment dat îmi propusesem şi eu să încerc o monitorizare, respectiv, publicare a posturilor interesante la zi din blogosfera românească şi cea moldovenească, dar am renunţat pentru că era prea multă muncă şi era nevoie de foarte multă forţă de auto-convingere:D. Aşa că m-am redus la ceva mai simplu, inaugurând categoria Must Read Blog Posts. Tocmai de aceea îi/le urez autorului/autorilor acestui blog multă perseverenţă în ceea ce fac(e).

În acelaşi timp, aş îndrăzni să le sugerez celor de pe revista-blogosferei.blogspot.com să încerce o upgradare a designului paginii de pe Blogger (blogspot), sau, şi mai bine să transfere blogul pe WordPress acolo unde graţie trackbackurilor ar putea aduna mult mai mulţi vizitatori ţinând cont de profilul posturilor.

Am fost plăcut surprins să mă regăsesc alături de prietenii mei Vultoor şi Claus de pe aiurea.eu în lista celor monitorizaţi pe revista-blogosferei.blogspot.com Apoi am râs de felul în care sunt prezente acolo blogurile unor "bloggeri" tridimensionali ca 1. Mircea Geoană - prostanacu', 2. Adrian Năstase - nascase, 3. Elena Udrea - blonda de la Cotroceni şi Ion Iliescu - nea nelu :))!

Astea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să le urez mult succes pe mai departe celor de la revista-blogosferei.blogspot.com

4 comments:

Anonymous said...

Multumesc pt urari! Succes si tie si numai bine!

INconstantIN said...

Keep up the good work:)!

Anonymous said...

Te-au luat la ochi. Succes...

Anonymous said...

M-a luat "la ochi" si pe mine... O fi rau sau bine?