Mici scăpări pe Blogul Andreei Raicu

Dacă tot am vorbit azi de VIP-bloggeriţa Andreea Marin Bănică relansează pe blogul ei războiul cu Mihaela Rădulescu de ce să nu zic ceva şi de tiza Andreei Marin Bănică, Andreea Raicu, VIP-bloggeriţă şi ea.

Aşadar, spuneam ieri că dacă nu ştiaţi încă, Andreea Raicu şi-a făcut blog Eu ştiam, nu întâmplător ajunsese la un moment dat INconstantIN's Blog - cel mai bun referrer pentru blogul respectiv:D. Mai spuneam că îmi place faptul că Andreea şi-a pus inventivitatea la bătaie şi s-a apucat de promovare serioasă a blogului, care, a propos, a ajuns pe locul 3 pe trafic.ro la pagini personale. Pe lângă reclama free of charge şi relativ agasantă din Megastar-ul de pe Prima, Raicu a pornit şi o serie de interviuri cu membrii juriului de la Megastar. În primul din ele Adrian Despot explică ce caută el la Megastar

Urmează şi restul membrilor juriului cărora cei curioşi încă le mai pot adresa întrebări postând comentarii pe blogul Andreei Raicu la postul Poftiti, va rog! Am băgat şi eu un comentariu-întrebare şi imediat după, am observat că cel care se ocupă de administrarea blogului Andreei Raicu are de făcut următoarele:

1. Să adauge un "scris" sau "postat"înainte de dată.
2. Deşi e ok şi "din site-ul tău", parcă mai bine sună "de pe site-ul tău" (asta e debatable)
3. Să evite cacofonia din " comentariul..."


mici scăpări pe Blogul Andreei Raicu

Să nu râdeţi de problemele mele cu "memrbu", da?:))

2 comments:

Unknown said...

nu prea cred ca tipul care i-a facut blogul s-a gandit prea mult cand a tradus template-ul..

INconstantIN said...

Păi, presupun că ca Andreea Raicu, ca să mă exprim în tonul adminului respectiv:D, mai erau alţii care stăteau la coadă cu "fă-mi şi mie un blog". Aşa că e şi normal când lucrezi la pachet să îţi mai scape anumite detalii:))!

Dovada e şi faptul că designul blogului a fost schimbat-îmbunătăţit la vreo câteva zile după lansare...