Despre Deputat Constantin Codreanu

Constantin Codreanu este deputat în Parlamentul României ales pe lista Partidului Mișcarea Populară în Circumscripția electorală numărul 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afară ţării.

Deputat Constantin Codreanu
Deputatul Constantin Codreanu deține și funcția de Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara graniţelor ţării. Acesta este și membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, fiind ales membru al Comisiei politice a APF.

Este cunoscut drept un lider al Mișcării Unioniste de pe ambele maluri ale Prutului, originar din Republica Moldova, care militează pentru reunificare. Mai multe informații despre activitatea parlamentară a lui Constantin Codreanu – comunicate de presă, luări de cuvânt, declarații politice, interpelări, întrebări, moțiuni de cenzură, votul electronic și propuneri legislative – sunt disponibile pe site-ul Camerei Deputaților aici.

Constantin Codreanu: „Cred într-o Românie reîntregită și prosperă! Sunt convins că ReUnirea este un proces ireversibil și iminent. Cu cât ne vom implica mai mult noi, unioniștii, cu atât mai repede vom realiza visul de aur al românilor de pretutindeni și din toate timpurile – reîntregirea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

No comments: