Premieră Juno, Amy Winehouse fără viză, Eva Longoria în calendar sport, afacerea Britney Spears, sex la birou şi invazia extrateriştilor

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ellen Page ar putea fi cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar


Ellen Page, actriţa în vârstă de 21 de ani, care interpretează rolul unei adolescente însărcinate în comedia "Juno", ar putea deveni cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar. Mi-a plăcut trailerul:D.

Amy Winehouse nu va participa la gala premiilor Grammy

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse nu va participa la cea de-a 50-a ediţie a premiilor Grammy, unde a obţinut şase nominalizări, pentru că nu a primit viză de intrare pe teritoriul Statelor Unite. Deci, nu doar eu am probleme legate de viză:D!

Calendar sport cu Eva Longoria

 http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=5335026311744769649
Calendarul realizat pentru firma Bebe Sports a devenit popular în foarte scurt timp. Lamborghini-ul, motocicleta de mare viteză, bicicleta şi placa de surf sunt de mare efect. Uneori chiar arată bine Eva Longoria.

Afacerea Britney Spears

La numai 26 de ani, Britney Spears, „o fetiţă forţată, de la 17 ani, să se maturizeze în ochii publicului“, pare la un pas de colaps. N-a rezistat şirului înnebunitor de înregistrări, concerte, şedinte foto, interviuri sau filmări din perioada marelui succes şi nu pare să suporte bine nici faptul că decăderea îi este urmărită pas cu pas de cei care au făcut din asta o afacere. Mi-e milă de ea, vouă nu?

Premiera săptămânii în România: Juno

Că tot am vorbit mai sus de Page şi de Juno... Dacă personajele celor mai multe filme cu adolescenţi sunt liceeni în călduri, aflaţi în căutarea primelor experienţe sexuale, Juno, cea mai recentă peliculă a tânărului regizor Jason Reitman, ne arată, din start, consecinţele unor asemenea fapte. Juno (Ellen Page) are 16 ani şi e însărcinată. Ştie precis când şi cu cine s-a întamplat şi, chiar daca probează, într-o scena aproape comică, laţul unei frânghii, nu se lasă depăşită de situaţie. O ajută şi umorul, pentru că Juno se comportă, de multe ori, ca un adevărat automat de observaţii autoironice.

Filmul poate fi văzut, începând de azi, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City Timisoara si Cinema City Iasi.

Austria şi Egiptul, destinaţiile favorite de iarnă ale românilor

Austria şi Egiptul au fost favoritele românilor în sezonul de iarnă 2007-2008, adjudecându-şi partea leului din totalul turiştilor plecaţi să petreacă vacanţa în străinătate. Conform datelor furnizate de preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Dragoş Anastasiu, numărul turiştilor români care şi-au petrecut vacanţa în Austria în decembrie şi ianuarie este cu 15-20% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, şi este foarte probabil ca tendinţa să se menţină şi în februarie. Vreau şi eu, mai ales în Egipt.

Sexul la birou sporeşte productivitatea muncii

Rezultatele unei cercetări realizate de sexologii italieni, arată că idilele produse la serviciu îmbunătăţesc calitatăţile profesionale şi productivitatea. Nu ştiu, nu am încercat.

Pamantul este in pericol de a fi atacat de extraterestri", avertizeaza mai multi oameni de stiinta, care critica initiativa NASA de a trimite melodii in spatiu pentru a semnala prezenta oamenilor in Univers. În sfârşit vom fi mai mulţi!!!

2 comments:

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

De unde iau si eu calendarul ala cu Longoria?

INconstantIN said...

Pai, se vinde cu Libertatea de weekend.