Dan Voiculescu atacă Republica Moldova şi maică-mea a făcut cunoştinţă cu Mircea Badea


Se face o săptămână de când a doua frecventă TV cu acoperire naţională din Republica Moldova pe care era retransmis TVR1 a încăput pe mâinile lui Dan Voiculescu. Fantomaticul post 2 PLUS a încheiat un contract cu posesorul antenelor pentru retransmiterea Antena Internaţional. Astfel, Voiculescu a ajuns să atace cu toate antenele sale (şi cu Euforia, desigur) satele republicomoldovene. Calitatea imaginii e de căcat. Emisiunile la fel.


Singurul lucru bun e că republicomoldovenii vor avea acum şansa să îl admire pe Mircea Badea şi a lui „În gura presei”. Astăzi mă uitam cu maică-mea la emisiune. Le-am făcut cunoştinţă, că erau sfioşi amândoi. Femeia a stat curioasă vreo 15 minute, după care Badea a început să vorbească de MISA şi filmele lor porno făcute în două biserici din Constanţa, parcă. Maică-mea s-a crucit şi a ieşit.


Totuşi, cel puţin pentru mine, frumuseţea Antenei Internaţional nu se termină la Mircea Badea. Mai e cineva. Cristina Cioran, de la matinalul Antenei 1. E singura prezentatorare TV din RO la care mă uit cu plăcere (ca să fiu delicat) de fiecare dată. Nu ştiu altă, hai că sunt generos, vedetă TV din RO care să îmi placă atât de mult. Mai era Dana Războiu, pe vremuri la TVR1, acum la Canal D. Am văzut-o într-o seară prezentând ştirile, fuck, avea atât sictir pe ea că am râs în hohote, e şi normal, să pleci de la TVR1 la Canal D e ceva.


Cea mai tare fază e să o vezi pe Cioran alături de aghiuţă ăla pleşuv, Capatos, începând matinalul cu ştiri cu accidente şi morţi. Se vede pe faţa lor că strâng din dinţi să nu râdă în hohote, aşa cum o fac pe toată perioada emisiunii.

No comments: