Nou concurs în Blogosfera românească pentru cei care vor un domeniu propriu cu tot cu hosting

Click here for my posts in English!

Aflu via Antimioriţa (şi mie îmi place OcS:)), un blog proaspăt sosit în Blogrollul meu direct pe prima poziţie, despre un concurs organizat de vaduva.ro Deţinătorul blogului în cauză, "un român din America", pune la bătaie în fiecare lună un domeniu cu tot cu hosting pentru cei mai activi comentatori. Perioada pe care este oferit atât domeniul, cât şi hostingul - 1 an. Mai mult, vaduva.ro are şi alte cadouri surpriză pentru cei care vor avea destulă dexteritate şi destul timp pentru a intra în top commentators pe blogul lui. Mai multe detalii despre concursul organizat de vaduva.ro

Este o acţiune similară unei altei campanii care se încheie în mai puţin de 4 zile: cea a lui Adrian Boioglu intitulată sugestiv "Tu alegi cadoul" la care v-am tot îndemnat să participaţi. Doar că diferă setul de cadouri.

Ce să zic altceva decât să lăsaţi tot deoparte şi să vă apucaţi de comentat. E mai mult decât ok să obţii ceea ce oferă vaduva.ro pentru că dacă vezi că pe parcursul unui an nu reuşeşti să obţii ceea ce crezi că ai putea obţine cu blogul pe propriul domeniu, renunţi fără vreo pierdere materială. Spor!

No comments: