Adriana Bahmuţeanu invitată permanentă în emisiunea "Pe contre cu Ana Maria Prodan" şi Mihaela Tatu a plecat de la Acasa TV.

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana Bagmuţeanu, urâta, proasta, grasa, dar celebra soţie a celui mai mare gunoier din ţară Silviu Prigoană, revine pe micile ecrane. Între noi fie vorba, abia aştept să o văd şi pe marile ecrane, îi închiriază Prigoană un cinematograf două, nu-i bai. Acum, eu nu ştiu sigur dacă Bahmuţeanca mai are acel big brother pe Prima TV, nu daţi cu pietre în mine, dacă îl are, atunci reformulez: Adriana Bahmuţeanu îşi dublează prezenţa pe micile ecrane. Da' parcă era şi la OTV, sau nu mai e. Mă rog, singura ei apariţie plăcută e cea din Mondenii, în rest nu o prea urmăresc:D.

Iată ştirea cu Bahmuţeanca din Click: "Pe contre cu Ana Maria Prodan" revine in grila postului Romantica, in prime-time, cu decor nou, idei si invitati noi. De dragul audientei, producatorii emisiunii au incheiat mai multe contracte de colaborare pentru a aduce in platou in fiecare zi persoane pe placul telespectatorilor. Noul format va debuta cu Ana Maria Prodan la carma si Adriana Bahmuteanu pe post de invitata permanenta, in toate zilele de marti. Miza este cu atat mai mare pentru noua emisiune cu cat ea va fi difuzata la orele la care Teo Trandafir inregistra cele mai mari audiente ale postului pe vremea cand avea contract cu Romantica".

Aşadar, Ana Maria Prodan, cea căreia i-aş recomanda şi eu, aşa cum a făcut-o Giovanni Becali, să nu mai facă impresariat de jucători de fotbal, ci ..., acum e şi prezentatoare TV. Asta e România, ţara vedetelor polivalente, cum zicea şi Dan C. Mihăileanu care se mira de cât de înverşunat de îngâmfaţi por fi unele VIP-uri dâmbobiţene (le aplic fără reţinere descifrarea lui Gigi Becali pentru Tăriceanu) în a se crede bune la toate. Prezintă emisiuni TV şi radio, scriu cărţi, cântă, fac spoturi publicitare, toate izvorâte dintr-o megalomanie oarbă. Dar asta e o altă discuţie, aşa că să revenim la oile noastre din audiovizual.

Şi ştirea cu Mihaela Tatu e tot legată de plecarea lui Teo de la Romantica la Prima. Deci, iată încă o tranziţie, de data asta fiind cunoscute doar o parte din datele problemei, adică punctul A din care se pleacă, fără prea mult detalii despre punctul B, în care se va ajunge.

- Cine?
- Mihaela Tatu.
- Care Mihaela Tatu?
- Cea de la "De 3 x femeie".
- Adică?
- Emisiunea de pa Acasă TV.
- Păi, acasa nu e site?

Şi pe Mihaela Tatu o ştiu tot din Mondenii, că la emisiunea cu X nu prea m-am uitat, ca să nu spun că nu m-am uitat deloc, dacă era XXX...

Dupa sapte ani de colaborare cu Media Pro, gazda emisiunii "De 3 x femeie", Mihaela Tatu, si-a dat demisia. Potrivit Cancan, spatiul din grila va fi ocupat de Adela Popescu si Cabral. Motivul plecarii ei nu ascunde niciun scandal, reprezentantii postului de televiziune sustinand ca a fost vorba despre "o decizie personala pe care noi nu dorim sa o comentam in niciun fel, acesta fiind un act unilateral". Negocierile pe care Mihaela le-ar fi avut cu alte televiziuni au fost tinute bine in secret. Vestea ca Tatu a plecat de-ACASĂ a fost confirmata aseara de surse din trustul PRO, informeaza Click.

Mai e careva cu mutatul de colo colo?

2 comments:

Mircea-Gabriel said...

Naspa cu plecarea lui Tatu de la Acasa. Tatu era o constanta, toul se schimba in lumea audivizulului, însa Tatu ramânea mereu Acasa.

Dupa lovitura data de întreruperea dupa 50 de ani a difuzarii "Cotelor apelor Dunarii" in româna", rusa si franceza de la radio Romania 1, urmeaza acest soc al plecarei Mihaelei Tatu. Prevad ca readaptarea la România va fi mai grea de cât ma asteptam ... :))))

INconstantIN said...

Frumos joc de cuvinte cu "Tatu mereu acasa":D. Sincer, chiar nu am habar ce emisiune avea, doar auzeam pomenindu-se pe la diferite intersectii mondene despre ea.

Tu vorbesti serios? Nu mai difuzeaza cei de la Radio Romania Acutalitati cotele in franceza si rusa? Nu pot sa cred. Pana la urma, datele in cauza erau subiectul unui tratat de prin sec XIX, chiar nu cred, promit sa verific:)!