Carlsberg lansează o bere exclusivistă de 270 de euro sticla

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Că tot am vorbit mai devreme de Carlsberg şi de "Probably the best beer in the world", ia ghiciţi ce companie a lansa o bere exclusivistă, care costă 270 de euro sticla? De fapt, on a second thought, ia lăsaţi, fără niciun ghicit, că ştiu eu "tentativele" voastre deja. Mai bine puneţi mâna pe mouse-uri şi touchpad-uri şi citiţi ştirea preluată de cei de la Mediafax de la AFP.

Compania daneză Carlsberg, al cincilea producător de bere mondial, a lansat pe piaţă o bere datată, în ediţie limitată, cu termen de valabilitate de 10 - 15 ani, la preţul de 2.008 coroane daneze (270 de euro) sticla, decorată cu o litografie originală, după modelul vinurilor.


"M-am întrebat, în urmă cu doi ani, de ce să nu producem o bere exclusivistă, unică şi în ediţie limitată aşa cum se procedează în cazul vinurilor, cu cele mai bune producţii", a explicat iniţiatorul proiectului, Jens Eiken, expert în "tipuri speciale de bere", la Carlsberg.


Numită "Jacobsen Vintage No.1. 2008", ediţia numără 600 de sticle şi a fost fabricată în pivniţele datând din 1847 ale fondatorului Carlsberg, J.C. Jacobsen.


Păi, cu banii strânşi din AdSense îmi iau şi eu vreo niciuna:D!

5 comments:

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

EUR 270/ sticla???? Lasa`neeeeeeeeeeeee.... :)))))
Macare PET de 2l? :)))

INconstantIN said...

La PET e reducere, 300:))!!!

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Really??!!
Hai ca ma bag ::)

INconstantIN said...

Inteleg ca faci cinste:D?

~* ♥ Fallen Angel ♥ *~ said...

Asa intelegi? :)))