Datorită piesei retrase de Cătălin Josan, Rednex şi Ro-Mania intră în finala Eurovision 2008 România

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piesa "RailRoad, RailRoad", interpretată de Rednex şi Ro-Mania, va intra în finala naţională Eurovision, care va avea loc sâmbătă, în urma retragerii din concurs a piesei "When We're Together", interpretată de Cătălin Josan.

Cătălin Josan, care s-a calificat în finală cu două piese - "Run Away" şi "When We’re Together" -, a ales să o retragă din concurs pe cea de-a doua, urmând să concureze, sâmbătă, doar cu cântecul "Run Away", a anunţat, luni, Universal Music România, casa de discuri a cântăreţului.

În aceste condiţii, organizatorii Eurovision România au decis completarea listei finaliştilor cu următoarea piesă care a obţinut cel mai mare punctaj în cele două semifinale. Astfel, locul piesei retrase din concurs a fost ocupat de melodia "RailRoad, RailRoad", interpretată de trupele Rednex şi Ro-Mania. Piesa, clasată pe locul 7 în cea de-a doua semifinală, a obţinut în urma jurizării 158 puncte, faţă de ocupanta locului 7 din prima semifinală, "Zamira" (interpret New Effect feat. Genţiana), care a adunat 119 puncte.

[via Mediafax]

No comments: