Este sau nu Yo Yo un nou operator de telefonie mobilă în Republica Moldova?

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-am exprimat şi împărtăşit deja (mai să zic sharu-it:D) nedumerirea legată de panoul publicitar cu YOYO de pe străzile Chişinăului întrebându-vă într-o manieră semialecsandriană semianglicizată a Cinel cinel-ului, Ghici ghicitoarea mea: WTF is YO YO?

Uitasem să specific atunci că răspunsurile ar trebui să vină într-un comentariu conţinând tentative cu o singură variantă, aşa că DORina a ghicit din prima. Deci, Yo Yo sau YOYO pare a fi noul operator de telefonie mobilă, spun unii şi cum reiesi şi din spoturile lor de pe TV. Alţii însă pretind că Yo Yo sau YOYO este un simplu serviciu al Moldcell-ului.

Una peste alta, mă întreb dacă Yo Yo sau YOYO mai are şi el loc pe piaţa telefoniei mobile din Republica Moldova. După giganţii VoxTel (ajuns Orange) şi Moldcell, după apariţia Unite de la MoldTelecom şi a plagiatorului de logou-ri Eventis al celor de la Nokia, mai poate oare Republica Moldova înghiţi alţi operatori de telefonie mobilă?

Am ajuns să avem mai mulţi operatori de telefonie mobilă decât în România. Deşi e şi normal dacă stai şi mă gândesc la satele moldoveneşti plini de vorbitori mobili. Cea mai tare fază a fost atunci când omul care trebuia să sacrifice porcul de Crăciun îl sunase pe taică-meu de pe mobile să îi spună că întârzie pe la alt "client".

P.S. Sper că unul din blogurile înscrise în RoBlogFest în categoria Cel mai bun blog nou (apărut în 2007), YoYolino nu are nicio legătură cu YOYO şi că nu a fost un promo subtil al acestuia lansat în Blogosfera moldovenească:D.

3 comments:

DORina said...

Nu conteaza cate variante a oferit prima mea tentativa:)).
Oricum prima varianta (din 3) oferita era: ceva servicii de telefonie:D, deci, chit ca as fi dat o singura varianta, tot as fi ghicit din prima:)):P!

Quail's Nest said...

unde mai pui că pe lângă YOYO [fiind un serviciu al Moldcell-ului] anul ăsta se va da încă 4 licenţe pentru 3G:
http://www.point.md/News/Read.aspx?NEWSID=62164 [articolul e în rusă doar :(]

INconstantIN said...

@ DORina: Ma inchin in faţa perspicacităţii Dvs.
@ Quail's Nest: Deci e totusi al Moldcellului. Merci:)! Ce să mai, lumea moare de sărăcie cu 3G de gât:))!! Limba dusmanului e bine de stiut la perfectie, so np with that. Merci pentru link si iluminare!