Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-au căsătorit

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a declarat că a oficiat căsătoria preşedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysee, sâmbătă dimineaţa.

"Am oficiat căsătoria a doi alegători din (arondismetul) VIII, care locuiesc la numărul 55, pe strada Faubourg Saint Honore", adresa Palatului Elysee, a declarat Lebel pentru postul de radio Europe 1. "Din punct de vedere istoric, este prima dată în istoria Republicii când un preşedinte se căsătoreşte în timpul mandatului. Este o premieră (...) ca un preşedinte să se căsătorească la Elysee", a adăugat el.

Sarkozy, în vârstă de 53 de ani, a divorţat în octombrie de Cecilia Ciganer-Albeniz, după 11 ani de căsătorie. Începând din decembrie, el s-a afişat alături de Carla Bruni, în vârstă de 40 de ani, cântăreaţă fost model. Presat de întrebări după zvonurile privind mariajul, Sarkozy a lăsat de înţeles în timpul unei conferinţe de presă în ianuarie, că se va căsători în curând cu Carla Bruni.

Sarkozy a înregistrat o scădere netă de popularitate în ultimele sondaje, care arată că majoritatea francezilor sunt dezamăgiţi de lipsa de progres în privinţa puterii de cumpărare şi îi reproşează, de asemenea, preşedintelui că îşi afişează prea mult viaţa privată.

Potrivit ultimului sondaj de opinie, numai 41 la sută dintre francezi au încredere în Sarkozy, acesta fiind cel mai scăzut nivel de popularitate al preşedintelui francez de la alegerea sa în mai 2007.

Găsiţi aici ştirea completă "Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-au căsătorit"

5 comments:

JOHHANA said...

Aşa umblă vorba că s-au căsătorit şi că Sarko ar fi primul preşedinte în exerciţiu care divorţează şi se căsătoreşte în timpul mandatului.
Primarul Parisului a confirmatul fericitul eveniment. Pe site-ul Palatului, zic unii, până în această seară la 19 nu era postat nimic.

INconstantIN said...

Pai, parca e primarul arondismentului 8, nu?

JOHHANA said...

ahhh...nu era Videanu, ci Vanghelie!!!

Ionela said...

Stirea a aparut si pe site-ul ziarului italian La Repubblica, http://www.repubblica.it/2008/01/sezioni/persone/sarkozy-carlabruni/oggi-matrimonio/oggi-matrimonio.html

INconstantIN said...

@ Johhana: Poftim?
@ ionela: eu mi-s cu Mediafax.