Piesa "Pe-o margine de lume" cântată de Nico şi Vlad Miriţă va reprezenta România la Belgrad la Eurovision 2008

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piesa "Pe-o margine de lume" va reprezenta România la Belgrad, ca rezultat al votului telespectatorilor şi al membrilor juriului. La televot, piesa a obţinut 144 de puncte, fiind urmată de Shine, cu 132 de puncte şi de Cătălin, cu 120 de puncte.

În final, după citirea votului acordat de membrii juriului, Nico şi Vlad Miriţă au adunat 271 de puncte, fiind urmaţi de băieţii de la Biondo, cu 264 de puncte, de Paula Seling şi Provincialii, cu 208 puncte.



Eu cred că e o alegere potrivită, alteceva mai bun oricum nu exista şi cine ştie, poate lumea a votat şi cu gândul la performanţa obţinută de un cuplu tras oarecum la indigo: Monica Anghel şi Marcel Pavel care au luat acum câţiva ani locul 7.

P.S. Faza super tare, cretinii de la Moldova 1 au dat în reluare selecţia finală din Republica Moldova în această seară, altceva nu au găsit ce să pună pe post!:)) Anyway, m-am convins o dată în plus că Geta Burlacu şi a ei "A Century of Love" e piesa care merita să câştige Eurovisionul moldovenesc. În plus, între piesa cântată de Geta Burlacu şi cea a lui Nico şi Vlad Miriţă eu o aleg pe a Getei.


2 comments:

Anonymous said...

Si mie din aceste doua, mai mult imi place piesa Getei :)

INconstantIN said...

Si piesa si interpretarea, chiar si prezenta scenica! Pana la urma au reusit sa faca ceva destul de ok ai nostri:)!