Prieteni.md un nou proiect de pe dealurile Internetului moldovenesc

Click here for my posts in English or go here for you to get more details about INconstantIN!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
După atâta stupizenie şi vorbe de rău, o să fac o pauză şi o să vă recomand un site nou, apărut pe dealurile Internetului moldovenesc de care am aflat de la Vultoor.

Site-ul se cheamă prieteni.md şi este lansat de un blogger din Republica Moldova, Dumitru Brinzan, de care eu, din păcate, nu am mai auzit până acum.

Mi-a plăcut din start descrierea "Prieteni.md este o nouă reţea socială ce are ca scop unirea românilor de pretutindeni, indiferent de sex, vârstă sau localitate, toţi sunt bineveniţi!" Dacă mai şi corectează "sale" cu "lor" în "Să-şi completeze profilul cu interesele sale", e chiar super Ok!:)

Da, desigur că mi-am şi făcut un cont: INconstantIN, cum altfel. Nu prea am înţeles cum îmi pot pune şi o poză, dar, na, nu arde, o să revin!

4 comments:

Anonymous said...

Am corectat :)

P.S. pozele pot fi adăugate dacă accesezi: Profil: Poze: Adaugă poze noi.

Albumul este nelimitat :)

INconstantIN said...

Eu vorbeam de poza din profil, avatarul, cum ar veni, sau tot via album se face?

Anonymous said...

Când adaugi prima poză - automat se setează şi ca 'avatar'. Dacă ai mai multe poze în album - poţi alege pe care doreşti s-o foloseşti în calitate de avatar.

INconstantIN said...

Cool! Merci:)!